Insamlat hittills: 50 000 kr

83%

Mål: 60 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 60 000 kr

Kämpen August

Kämpen August, det är vår son det. Han, liksom alldeles för många andra barn, har drabbats av cancer. Det är inte rätt. För att ändra på detta behöver vi forskning och forskning behöver pengar. Hjälp oss att hjälpa varenda unge!

I maj 2013 fick vår son August, strax efter sin första födelsedag, diagnosen högrisk neuroblastom stadie 4. Cancer. Vadå cancer? Vadå neuroblastom? Nu är vi inne i oktober månad och har under resans gång blivit något av experter när det gäller cellgifter, blodvärden, smärtlindring, sondmatning, infarter osv osv. Vi ska inte behöva vara experter och vår son ska vid 1,5 års ålder inte veta hur man använder stetoskop, sprutor, plåster m.m. Vår son ska inte behöva vara sjuk. Det ska inga barn.

28/1-14
Vi har nu kommit till det sista steget i den här drygt 1 år långa och tuffa behandlingen, högdos med A-vitamin i 6 månader. Det har varit en fruktansvärt intensiv och påfrestande tid i våra liv men nu börjar det faktiskt att ljusna. Just nu ser alla tester bra ut och vi ska försöka att börja leva ett lite mer normalt liv igen, det är inte lätt. Slappna av kommer vi inte att göra på många år vilket gör det lite svårt att fullt ut "njuta" av att vi så smått har börjat att slussas ut från barnonkologen. Medicinering sköter vi själva och sjukhusbesöken är få, samtidigt som det är en bra bit kvar på den här resan. En resa som vi bara hoppas fortsätter i den här positiva riktningen.
Och om ett par veckor ska vi ut och resa på riktigt! Mot Stockholm och Gävle för familjemys och festligheter. Sist vi lämnade Göteborg var i mars förra året, hoppas att inga dumheter sätter käppar i hjulen nu.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Mia o Denise

  Anonym

  Ingbritt

  Anonym

  Emma och Christian i Åmot

  Anonym

  Birgitta och Mats Dahlberg

 • Anonym

  Thereze o Vlad

  Anonym

  Hiruth, Hans o Adam

  Anonym

  Erik Unogård

  Anonym

  Axel, Anna och Marcus

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!