Insamlat hittills: 141 300 kr

71%

Mål: 200 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 200 000 kr

Kämpa med Meja

Igår fredagen den 5/4-2013 fick vi reda på att min 4 åriga dotter Micaelas bästa kompis Meja har fått cancer, en elakartad tumör i kroppen! Det är det vi vet idag.

Tidigare i mitt liv har jag inte tagit till mig ordet cancer då det är så vanligt och ingen i min närhet drabbats, därav har jag inte tagit ordet på allvar, alla överlever ju, inte sant mina vänner?! Nej, dom gör ju inte det, många barn har mist sina liv till denna fruktansvärda sjukdom! Idag 27 år gammal har jag äntligen vaknat upp ur min fantasi och faktisk förstått hur allvarlig, läskig och hemsk denna sjukdom är, hur kunde det förbigå mig?! Jag vet inte, vad har jag levt i för bubbla? Har jag inte vågat inse sanningen, se sanningen i vitögat?! Nu vågar jag!

Meja är stark tjej och det finns inget jag är mer säker på än det faktum att hon kommer klara detta galant, hon är envis, stark och helt underbar!
Men alla barn är inte lika lyckligt lottade att vara så starka i kropp och själ under sjukdomens gång så hjälp Meja och alla andra barn som lider och kommer utsättas av denna hemska sjukdom att få den hjälp och stöd dom behöver och hjälp forskningen att hitta kanske ett botemedel eller något som gör att ingen av våra barn måste utsättas för detta!

Mejas mamma Ina har även öppnat en blogg för att få ventilera sig och samtidigt skicka information till de/vi som kämpar med Meja. Bloggen finner ni på:
http://mejaminmeja.blogspot.se/?m=1

Meja, vår fina Meja!

UPPDATERAT: 2013-05-01 , fjärde gången jag ökar insamlingens mål, vi fortsätter hjälpa Meja och alla andra barn <3>


UPPDATERAT: 2013-05-16,
Ännu en gång har vi nått målet, nu höjer vi givetvis så vi tillsammans kan fortsätta kämpa med Meja och alla andra barn <3>

UPPDATERAT 2013-06-14
Underbara människor! Tack!
Och tack Kenza för det stora bidraget!
Nu kämpar vi vidare!

UPPDATERAT 2013-08-19
Målet 100.000:- är uppnått, nu siktar vi högre! Kom igen, kämpa med oss, kämpa med Meja!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  P-À

  Anonym

  Mejas Änglar

  Anonym

  Mejas Änglar

  Anonym

  Mejas Änglar

 • Anonym

  Mejas Änglar

  Anonym

  Sarha standerth

  Anonym

  Mejas Änglar

  Anonym

  Mejas Änglar

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!