Insamlat hittills: 29,445 kr

491%

Mål: 6,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 6,000 kr

Kajsa smycket, till minne av Kajsa

Kajsa var en solstråle och ett så klokt barn som brydde sig om alla andra. Hon lärde oss andra så mycket sin korta tid på jorden. Med Kajsa smycket vill jag hedra hennes minne och skänka pengar till andra som behöver det. Allt i Kajsas anda!

Vår historia!
Kajsa var en glad, sprallig 10 år gammal flicka när hon plötsligt insjuknade. Hon kräktes hade ont i kroppen och flera andra symtom i ett par månadar från oktober till december 2011. Läkarna hittade inte felet, familjen fick söka akutvård om och om igen. Efter många turer och tron om hjärninflammation och inläggning i Göteborg fick vi beskedet spridda hjärntumörer i februari 2012. En så ovanlig sort att 15 st haft den i Europa och ingen hade klarat sig. Efter allvarliga symtom, svåra ingrepp, operationer, strålningsbehandling visste vi alla att vi skulle förlora Kajsa. Trots en så svår situation kämpade hon sig tillbaka och blev lite bättre under sommaren. Hon fick uppleva sin brors konfirmation och kusins student på avstånd.

Kajsa var en solstråle och en så klok unge som brydde sig om alla andra. Hon lärde oss så mycket Kajsa sin korta tid på jorden, hon blev blott 11 år och firade det den 5 november 2012. Knappt en månad efter födelsedagen somnade Kajsa in mellan sina föräldrar 9 december 2012. Jag och mina barn hann åka upp till henne och säga farväl helgen innan det. Vi var tillsammans när hon och brodern delade ett "vänhjärthalsband" på sjukhuset. Hon beklagade inte sig alls trots allt hon gick igenom och var så glad för sin bror, mamma, pappa, sina kusiner, vänner och familj. Det var stor uppslutning på begravningen med Kajsas klasskamrater, lärare, sjukvårdpersonal, släkt och vänner den 21 december. Kajsa var ett händig och pyssligt barn, hon tyckte om färgen lila och vackra ting. Med Kajsa smycket vill jag hedra hennes minne och skänka pengar till andra som behöver det. Allt i Kajsas anda!

Jag gör Silvertrådssmycken med pärlor armband och ringar.

Senaste året har Kajsa ängeln blivit en favorit både för mig och andra. Ängeln görs i hänge (liten eller stor), i brosch och örhänge!

Pris:
Kajsa ängeln, silvertrådshänge 300 kr- 100 kr gåva,
ring 250 kr- 100 kr gåva till barncancerfonden
halsbandshängen 100 kr/150 kr- 75 kr/ 100 kr gåva...
örhängen ca 150 kr- 100 kr gåva...
armband ca 200 kr- 100 kr gåva...
silvertrådsdekorationer som hjärtan 100- 200 kr- 75 kr-125 kr gåva


För beställning: facebook kajsasmycket- skriv på meddelande eller
epost: christina.lundin@malmo.se

Moster Tina Lundin

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Rune Nolberger

  Anonym

  Roddy Benjaminsso skänker sitt arvode för en föreläsning på Korsbergaskolan i Hjo.

  Anonym

  Nora - en kämpe stark som få

  Anonym

  Annelie Paulsson

 • Anonym

  Linnéa Hultmark

  Anonym

  Business Performance AB

  Anonym

  Veronica Sandberg

  Anonym

  Monica Tullberg

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!