Insamlat hittills: 4 270 kr

71%

Mål: 6 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 6 000 kr

Jenny & Mark Blakey

Jenny och Mark har en historia som är full av kärlek och sorg. Jenny, som har haft två hjärnblödningar och genomgått ett otal operationer kommer att vara med och cykla de 125 milen mellan Lund och Stockholm. Trots att hon är halvt förlamad har hon lärt sig att stå upp och hon kan faktiskt cykla med lite hjälp och framförallt med Marks enorma och stora stöd. De cyklar det här loppet både för Jennys skull och för alla barnen. För Jenny som var lärare tidigare är barn en stor glädjekälla. I och med det här äventyret får hon vara med och hjälpa barn trots sitt livsöde. Ni kommer att se dem på en härlig tandemcykel ute på vägarna under loppet. Jenny sitter fram och Mark styr från baksätet.

Den 6 - 14 augusti 2011 cyklar Jenny och Mark Bakley mellan Lund och Stockholm, 125mil, för att samla in pengar till Barncancerfonden genom cykelloppet Ride of Hope. Loppet är Sveriges längsta välgörenhetslopp på cykel och sedan 2008 har 1 miljon kronor samlats in till Barncancerfondens viktiga arbete.

Även om du inte cyklar själv kan du svara med och stödja både Barncancerfonden och Jenny & Mark under deras 125 mil. Genom den här insamlingen vill vi samla in så mycket pengar det bara går för att stödja insamlingen. Sätt in den summa du tycker är själig (20, 50 eller 100 kr) och hjälp dem under deras resa mot Stockholm och en värld utan barncancer.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Nettan & Basse

  Anonym

  Susanne och Arvid

  Anonym

  Familjen Frykman

  Anonym

  Nicola

 • Anonym

  Inger Ericsson o Leif Ramsten

  Anonym

  Febe Jagerskog

  Anonym

  Izabella Thorén Jagerskog

  Anonym

  Lasse Olsson

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!