Insamlat hittills: 178 928 kr

596%

Mål: 30 000 kr

Jag vill bidra
311 dagar kvar att stödja
Målsättning: 30 000 kr
392 personer stödjer denna insamling

Isak & Ledde

Isak, född den 13 mars 2000, drabbades av en hjärntumör nov 2011. Trots intensiv behandling med cellgifter, strålning och operation förlorade han kampen mot sjukdomen den 14 maj 2013.
Isak behöll sitt positiva sinne och sin humor in i det sista. Inte en enda gång klagade han över vad han fick utstå. Han var vår hjälte och kämpe.
Med denna insamling hoppas vi kunna bidra till ytterligare forskning och hjälp för andra drabbade barn & ungdomar som tillsammans med sina familjer genomgår en fruktansvärd jobbig tid av sina liv.

Fantastiskt roligt att se allas generösa bidrag till insamlingen. Tusen tack! Varje krona är värdefull för framtidens barn, därför höjer vi taket på insamlingen lite till och hoppas kunna nå det nya målet.

Många har hört av sig och undrat vem "Ledde" är... Ledde är Isaks käraste gosedjur. De har följts åt sedan 2004 och vi har mängder med minnen, bilder och filmer från olika stunder, resor och händelser på dem båda.
Även nu på Isaks sista resa är han med honom och det känns tryggt att veta att de är tillsammans.

Återigen, tack snälla till alla som tänker på andra cancerdrabbade genom att skänka pengar till insamlingen.

Målet är nått ännu en gång! Vi är rörda över alla som bidrar till Isaks insamling. Tänk om han hade fått vara med och se hur många som vill väl och hjälper till.. Vi höjer lite till och håller tummarna för det nya också.. Många tack och stor kram!!

Helt otroligt!! Nu höjer vi till 30000 kr - "tack" känns som ett för litet ord i sammanhanget. Hoppas ni känner hur mycket vi och alla drabbade uppskattar er!! Isak är också stolt över er kan vi lova! När livet känns hopplöst och eländigt betyder en hälsning, ett kort, ett bidrag SÅ mycket! All kärlek från oss till er!

2013-06-14
Idag är det en månad sedan Isak lämnade oss och en vecka sedan hans begravning ägde rum. Vi saknar honom så mycket. Att inte kunna krama och prata med honom någon mer gång är ofattbart svårt att ta in.
Tack till alla er som på olika sätt var med oss på begravningen - genom att vara där, genom blommor, hälsningar och gåvor till insamlingen.

Det blev väldigt mycket Isak över ceremonin, vilket vi är glada för. Det är inte varje dag vi hör SuperMario-, Donkey Kong- och Banjo&Kazooiemusik spelas i kyrkan. Vi tror att Isak var med oss på något sätt och kände att han tyckte vi hade fått till det bra. När vi lyssnade till Jessica och Niclas version av "Var ligger landet där man böjer bananerna" och såg bildspelet på Isak märkte vi hur man ömsom log och ömsom grät bland släkt och vänner som samlats.
Han var en liten sprall-apa Isak och det tror jag alla kunde se i de fotografier vi valt ut.

Flera har hört av sig till oss angående att det bidrag de lämnat till begravningsbyrån inte syns här på sidan. Vi har pratat med vår kontaktperson och han har lovat att belopp och namn kommer uppdateras här inom kort. Vi är så tacksamma för ert stöd till alla som behöver det så väl!
Ta hand om er och var rädda om det ni har. Kramar Malene, Daniel och Viktor

2013-06-21
Idag har vi varit vid Isaks gravplats och gjort extra fint med en krans av sommarblommor och en liten minimidsommarstång. Det blir förstås en tom och annorlunda Midsommar för oss utan Isak. Vi brukade alltid göra lekar av olika slag på eftermiddagen, Isaks favorit var galna femkampstävlingar - gärna med vatten inblandat i leken!! =)
En helt annan sak, fortfarande syns inte de insamlade pengarna och namnen från er som skänkt till fonden via begravningsbyrån här på sidan. Vi fick information från dem att detta skulle vara löst denna veckan, men det verkar som något inte har funkat med tekniken eller annat. Förhoppningsvis får de ordning på det inom kort. Vi har dock fått hem en pärm från begravningsbyrån från er som bidragit, med alla era namn. Många många tack från oss! Trevlig Midsommar önskar vi er alla. Kram!

2013-10-25
Vi har fått veta att många - både vänner till oss här i Småland - men även vänner och bekanta till våra familjer - fortfarande tänker på Isak och vill göra skillnad genom att skänka och samla in pengar till fonden på olika sätt.
Vår sorg och saknad efter Isak är lika stor som tidigare, men att det ännu berör så många i vår närhet känns hedrande och vi vill tacka för ert stöd.

Jag måste också passa på att berätta om vår katt Agnes. Efter ett långt (17 år) liv somnade hon in förra lördagen. Hon har alltid varit en lite speciell katt, mer hundlik i sitt sätt och med en enorm vaktinstinkt!
Sedan Isak och Viktor var små har hon alltid funnits vid deras sida. Extra mycket när de var sjuka; gett värme och med sitt spinnande utstrålat trygghet och lugn.
Detta blev särskilt påtagligt under Isaks sjukdomstid, hon ville inte lämna hans sida i sängen... t o m. Isak - den störste djurvännen i familjen - tyckte det blev lite väl mycket när hon låg och spjärnade emot med tassarna i täcket när han försiktigt försökte få lite mer plats i sin egen säng! Hon vann alltid.. och jag tror trots knorrandet om bristen på utrymme att han kände sig älskad och betydelsefull av henne.
Man får tro vad man vill, men vi väljer att tro att de är tillsammans igen nu!

På måndag ska Isaks gravsten monteras på kyrkogården. Det känns bra att den kommer på plats till Allhelgonahelgen så vi kan göra fint inför vintern.
Det är dock lika svårt att fortfarande försöka förstå att Isak inte kommer tillbaka till oss...

Tack för ditt bidrag till fonden och för att du får oss att känna värme i hjärtat.

Kram!

2013-12-20
Isaks gravsten kom på plats och blev väldigt fin och väldigt personlig med Isaks egen namnteckning. Vi vill tacka alla er som är och har varit där, tänker på Isak och oss andra i familjen genom att lägga blommor och ljus som pryder platsen så vackert. Vi är glada för att ni bryr er om oss.

Goda vännen Nexe och jag gjorde tillbringade en eftermiddag på IKEAs julmarknad där vi sålde egentillverkade raggsockar och julkort. Likaså har julkorten sålts på Isaks mormors salong.
Alla pengar vi fick in har nu kommit in här på fonden. Hoppas de kommer andra familjer och forskning till nytta!

December har annars varit en tuff månad för oss. Allt handlar ju om familjen när det kommer till advent- och julfirande.. Och hos oss fattas en familjemedlem (eller egentligen två; inte heller katten Agnes är glömd) i år.
Inget blir sig någonsin likt. Den här sorgen går inte över. Vet att alla vill väl när de säger att det blir bättre längre fram, men ärligt talat så blir det inte det. Kanske blir det annorlunda, men det här kommer aldrig att bli bra. Därför har vi bestämt oss för att göra något helt annat med julen i år. Isak är ändå alltid med oss, vi tänker på honom och saknar honom hela tiden men det blir för svårt att göra det vi brukar när hans stol är tom...

God Jul och Gott nytt år från familjen Ericson
Stor kram!

2014-03-13
Idag skulle vi ha firat Isaks 14:e födelsedag.

Solen lyser så vackert, fåglarna kvittrar och snödroppar och krokus står i full blom - trots att det är kyliga nätter.
Det hade varit en perfekt dag om vi bara hade Isak här.

Saknaden är smärtsam, ständigt närvarande och ”varför-frågan” får aldrig något svar.

Vi älskar dig Isak!

2014-05-14

Aldrig mer är en väldigt lång tid.

Att aldrig mer höra Isaks röst, aldrig mer få krama om honom och sniffa i hans nytvättade hår, att aldrig mer kika in i hans rum och se honom sitta framför datorn; fullt upptagen med att tillsammans med sina kompisar vinna en LoL-match.. Då är "aldrig mer" påtagligt grymt.

Ett år har passerat och det är ofattbart att vi ska fortsätta såhär utan honom.
Jävla cancer!

Vi kommer att fortsätta att ha fonden öppen och är tacksamma för varje krona som skänks. Tack!

2014-05-19
En helt fantastisk vän till oss fyller 40 år idag.
Grattis Jennie!!

Istället för att önska sig saker, har hon bett sin släkt och vänner att uppvakta henne med bidrag till Isak & Leddes fond.

En stor summa pengar har därför satts in på fonden idag och vi är både rörda och tacksamma över denna tanke och gest.

Tack Jennie, (samt familj och vänner till dig) vi önskar dig allt gott. Inte bara idag utan alla dagar året om!

Kram!

2014-11-27
Önskar att vi kunde tacka alla er personligen som fortfarande tänker på Isak (och oss) och genom bidrag till hans fond hjälper andra drabbade familjer och låter forskning om denna otäcka sjukdom drivas vidare.
Er omtanke och välvilja betyder otroligt mycket för oss!
Tack snälla!

Vi går mot vår andra julhelg utan att få ha Isaks glada, kloka personlighet närvarande.
Igår hittade Viktor en önskelista som Isak hade skrivit inför julen 2010. Före allt jobbigt och hemskt. En tid som känns otroligt avlägsen, både i timmar och i hjärtat, idag.

Det enda vi önskar är att han vore med oss igen.

2015-03-13
Idag skulle det varit din 15 födelsedag Isak.

Kanske hade du velat ha en moppe - men förmodligen inte.
Du hade nog hellre velat ha en till katt. Eller hund. Eller något djur, Kanske helst en leopard..

Agnes och Svartis vilar med dig nu, tillsammans med Ledde. Det är otroligt tomt utan er. Varje dag.

Vi har Affe nu, en busig liten vovve som du hade älskat. Och blivit älskad av tillbaka!

Vi saknar dig så Isak.

kramar Viktor, mamma, pappa och Busan

2015-05-14
Två år utan dig Isak.
Känns som tjugo! Minst.
Vi saknar dig oändligt mycket!

2015-12-18
Snart jul för tredje året utan Isak. Börjar det kännas lättare? Svar nej.
Det känns som det svävar en orolig ande runt oss alla i familjen när det nalkas helger och sammankomster som ska handla om att vara tillsammans med nära och kära. Vi gör vad vi kan för att få det så bra som möjligt men lätt är det inte.

Fick höra från underbara vännerna Anette och Tinna att de jobbat ihop 6000 kr genom att sälja egenproducerade raggsockar, mössor och ätbara godsaker vid en julmarknad på IKEA som de ska skänka till Isak och Leddefonden.
Vad ska man säga - att ha vänner i sin närhet som så godhjärtat engagerar sig i denna fond känns varmt i hjärta och själ!

Med önskan om en fin julhelg för alla och vårt varmaste tack till dig som skänkt pengar i år!

2016-03-13
Tänk om vi hade fått fira din 16-årsdag tillsammans med dig idag Isak.
Det är så tomt utan dig hos oss.

Vi beställde dina favoritpizzor från Diö Pizzeria (du skulle ju bli pizzabagare när du blev stor, det sa du ofta) så det fick bli Hawaii och Diablo.

Många omtänksamma vänner har hört av sig till oss idag och några har varit vid graven med fina blommor och ljus. Även här inne har det kommit in gåvor.
Tack.

Jag tror de flesta föräldrar minns dagen när deras barn föddes, vilken lycka att få möta sin efterlängtade lilla familjemedlem.
Isak du var en stor liten kille (4005 g) och alldeles vindögd de första dagarna.
Viktor kom till BB och undrade när du kunde komma hem och leka med honom. Sen lekte ni alltid och jämt. Hela tiden. Aldrig några bråk. Alltid varandras bästa vänner.

Saknar och älskar dig.

2016-10-13
Finaste Isak.
Hittade en fin bild på dig idag när jag kikade igenom en fotomapp på datorn.
Saknar dig så!
En väldigt omtänksam vän kom till mig förra veckan och berättade att hon ville att vi skulle veta att de fortfarande tanker på dig och därför önskat att man som gäst på deras barndop gärna fick skänka pengar till fonden.
Tack! Sådana vänner värmer hjärtat.

Höstlovet 2011 kom de första fysiska tecknen på din sjukdom, men det visste vi inte då.
Vår största oro då - innan vi efter nästan en månads utredningar fick besked om vad din huvudvärk och illamående berodde på - var att du hade drabbats av hjärnhinneinflammation eller borrelia.
Vad jag önskar att det varit så istället för en obotbar aggressiv tumör i hjärnan.

Du är alltid med oss Isak.

2016-12-23

Jag blir alltid lika berörd när jag är inne på sidan och ser att vänner, grannar, släktingar och snälla medmänniskor har varit inne och skänkt pengar till fonden.
Tack för att ni minns Isak och därigenom även tänker på oss.

Det fattas ALLTID en unge här hemma.. Vid matbordet, i tv-soffan, framför datorn vid sitt skrivbord. Jag ser och minns Isak varje dag i olika situationer, kan höra hans röst, men kan inte ta på honom. Som en vänlig skugga finns han i mitt liv.

Träffade föräldrarna till en av Isaks bästa vänner för en vecka sedan.
Högg till i hjärtat.
Mindes deras hjärtliga skratt när de sov över här eller spelade något av alla dessa tv- och dataspel som upptog större delen av deras fritid. Saknar att inte få se hur de hade varit tillsammans idag och vad de hade gjort.

Julen känns långt ifrån god, men dessa dagar måste bara passera förbi även i år utan Isak.

2017-03-13

Grattis älskade Isak på din 17-årsdag!
Detta hade vi velat skriva på ett födelsedagskort och ställt på frukostbrickan tillsammans med presenter, flagga och tårta!

Istället skriver vi det här och åker till din grav med blommor och tänder ljus. Så jä**a orättvist.

Undrar vad du hade gjort idag och hur du hade sett ut.. Svårt att föreställa sig. Önskar vi hade fått uppleva det.

Tack alla som tänker på Isak och oss idag och alla andra dagar.
Vissa har glömt bort. Vi minns varje dag.

2017-05-14

Denna dag för fyra år sedan tog du ditt sista andetag i livet Isak.
Vi minns dina sista veckor som om det var igår och varje minut var en kamp mot det ofrånkomliga - att du var på väg längre och längre bort från oss.
Trots alla "styrkekramar", "vi tänker på er", "kämpa på" - så hjälpte inte dessa ord mot sjukdomen.
Ni som hör av er idag med tröstande ord är lätträknade men vi uppskattar er något otroligt! 

2017-12-18

Det här har verkligen varit ett tungt år. Och en lärdom/läxa av vilka i vår närhet som faktiskt bryr sig på riktigt och vilka som bara fanns där när Isak dog.

Så besviken.

Och mitt i allt försöka leva vidare utan Isak; vars röst, personlighet och saker sakta suddas bort från hem och minne..

Tack till er som minns och tänker på Isak och oss fortfarande, ni är SÅ värdefulla för oss.

 

2018-03-13

Har pratat om Isak idag. Såg en hare på kyrkogården, tänkte på att Isak hade haft 100 frågor om harar om han hade gått bredvid mig. Det gjorde han kanske? Det var kanske han som var haren..?

Tänkte också på att jag hade velat vara liten idag och att mormor hade varit frisk och att jag hade kunnat sitta i hennes kök och prata om viktiga saker med henne. Hon hade berättat om släktingar, lärt mig dansa hambo, samtidigt som hon hade lagat köttbullar och brett mackor. Inga hemskheter i världen hade fått plats i det köket. Inga hjärntumörer, inga smärtor, inga mediciner. Bara en trygg, lugn vrå!

18 år skulle du varit idag Isak. Dina kompisar tar körkort, har pojk- och flickvänner, funderar på vad de ska göra efter studenten nästa år.

Är inne i en period när jag har svårt att glädjas för något överhuvudtaget. Går bra att hålla masken uppe för det mesta men inombords river hatet och orättvisan över det som drabbat vår familj.

Saknar dig Isak! Vill ha dig här hos oss!

 

2019-03-13

Vi har varit med blommor och ljus vid Isaks sten idag på morgonen, den 19 födelsedagen som vi skulle ha firat tillsammans med honom. Det regnade och blåste och var samma känsla utomhus som inne i själ och hjärtat. Ska äta Hawaiipizza (som var favoriten) och tända ett stort tomtebloss och skriva namnet Isak i de blixtrande ljuslågornas sken.

Tänkte skriva vid jul, men det var för tungt att formulera några vettiga ord. Sorgen är för stor och för närvarande och blir inte lättare - snarare svårare - med åren. Många vänner är omtänksamma och hedrar Isaks minne med gåvor hit både vid jul- födelsedagar och andra högtider i livet och det är så fint att se.

Älskade Isak, vi tänker på dig varje dag!

 

2019-12-23

Det går inte en dag, eller nästan inte mer än några timmar, utan att du är med oss i tankarna Isak.

Det kanske inte märks på oss, våra pokerface är ganska tränade nu, men vi saknar Isak i allt som händer i livet - vare sig det gäller glädje eller sorg. Det är alltid en tom stol vid vårt bord.

Tack för gåvor och tankar, blommor och ljus vid graven. under året. Vi är så tacksamma för att ni minns.

Många som skänker har också varit med om tuffa stötar i livet under året och vi tänker på också. Rädslan och tomheten som kommer med full kraft när någon i din närhet blir sjuk eller lämnar livet  och där du känner dig vilsen, rädd och liten - vi känner med er.

Kram❤️

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Kram Cindy

  Alicia Syrén

  Jag hade så mycket att säga, så det blev ett word dokument till dig Isak och familjen: Förlåt att jag inte fanns där, jag saknar dig. https://docs.google.com/document/d/1Tkf3m3OSpBvCfEyCPp7oE_TJnGnAFsi63oSX3D5JOns/editusp=sharing

  Vera och Anne ❤️

  En julhälsning och tankar till er. Julkram

  Nettan, Magnus, Klara och Ebba

  Vi saknar dig!

  Fam Helmersson

  Nu är det 2019 och saknaden gör fortfarande så ont. God Jul Isak vår stjärna i himlen.

  Fam Strand

  En liten julhälsning

  Sofia, Lulle & Annelie

  Julen 2019

  Kramar Clara & Andreas, Melker, Alfred

  Julen 2019 ❤️

  Anonym

  Fam Strand

  Till minne....❤️

  Sofia, Annelie & Lulle

  Födelsedagshälsning 2019

  Helena med familj

  mamma, pappa och brorsorna

  På din 19 födelsedag!

  Fam Helmersson

  Grattis på din dag. Alltid älskad aldrig glömd...

  Fröken Sara

  God jul Isac! Önskar att du hade fått uppleva många fler jular.

  Lina,Joakim,Liam,Zack,Algot&Assar

  Julen 2018, tänker på er

  Anonym

  Din mammas födelsedag...

  Kram från fam Helmersson

  Det är den här tiden på året som man tänker på de man saknar mest, du fattas oss Isak

  Vera&Anne

  Varma kramar och tankar i juletid Vera&Anne

  Farmor Farfar

  Julgåva

  Anonym

  Julmarknad 2018/Anette

  Ellie & Carl

  Kramar

  Cindy

  Stor kram

  Linnéa Sehlin med familj

  Vi tänker och pratar om dig med Linnéa. Ofattbart att 5 år gått. Tankar vid födelsedag, skola, körkort. Hur hade du haft det

  Familjen Helmersson

  Vi saknar dig!! #fuckcancer

  Ellie

  En extra tanke idag

  Anette Månsson

  Till minne av Astrid.

  Anonym

  Till minne av Mor Astrid från Isaks mormor Gun

  Sandra Dahlgren Anette Krantz

  Från Anette och Sandra

  Siv och Kenth Axelsson, Eneryda

  Siv och Kenth Axelsson, Eneryda

  Leif Johnsson

  Sofia, Annelie & Lulle

  På 18-årsdagen Vi tänker på dig Sofia, Annelie & Lulle

  Hugo, Filippa, Pigge och Liselotte

  Så saknad!

  Julia, Ellen, Peter och Jennie

  Grattis på födelsedagen Isak! Vi saknar dig och glädjen du spred

  Mamma, pappa, Viktor

  På din 18-årsdag älskade Isak!

  Anja o Håkan

  Alltid i våra tankar o hjärtan

  Frida o Regina

  julen2017...Du fattas oss Isak......

  Fam Helmersson

  Ännu en jul utan dig.........tänker på dig varje dag.

  Vera och Anne

  Tankar och kärlek till Er Vera och Anne W

  Clara & Andreas, Melker, Alfred

  En GOD JUL -hälsning! Många varma kramar!

  Sofia Annelie & Lulle

  Alltid saknad, Sofia Annelie & Lulle, Julen 17

  Liatorps cykelfest 2017

  Ellie

  Du fattas oss. H, F, L, P.

  Ingegerd hörlin

  Aldrig glömd. H, F, P, L

  farmor o farfar

  Julmarknad -16 Anette

  Din gamla mammas födelsedag..från F.R.R

  Leif & Marita Hörberg

  Clara&Andreas,Melker,Alfred Lideberg. Julen 2016

  Johanna och Martin

  Henrik, Caroline, Maja och Elias Petersson, Liatorp. Julen 2016

  Så saknad! /Hugo, Filippa, Pigge ochLiselotte.

  Vera&Anne Wedin Julen 2016

  Farmor Farfar

  tänker på dig farfar farmor

  Bengt Pedersen m familj

  Ellie

  farmor och farfar

  Ellie

  Henrik, Caroline, Maja och Elias Petersson, Liatorp

  Sofia, Lulle & Annelie Julen 2015

  Michaela E

  IOS Julfest

  Julmarknad 2015

  Lina, Joakim,Liam, Zack och Algot

  Ellie

  Så saknad... /MacFie:arna

  Mormor

  På din 15 födelsedag Isak, vi älskar dig! Viktor, mamma och pappa

  Jullotteri CHD

  frida regina ronny jul

  Viktor, mamma och pappa - jul 2014

  Henrik, Caroline, Maja & Elias Petersson

  Alicia, Per & Marléne Ståhl

  From friends and colleagues at HR department, IKEA of Sweden AB

  Julmarknad 2014

  Cindy m familj

  Jennie 40år

  Vi saknar dig Isak! MacFiarna

  Ellen & Oscar

  Michaela E

  Farmor Farfar

  Ciccie

  Annelie, Lulle & Sofia

  Yvonne och Leif Granath

  Veerle

  Jessica Johansson med familj

  Sofi Olsson

  Fam Ottosson Sehlin

  Kåhögsgrannar

  Carlo och Anna-Carin

  Jessica & Patrik Johansson

  Joakim & Jill, Olivia, Tea, Fabian

  Sofia, Annelie & Lulle

  Fam Alalehto

  Sofia, stefan, filip och adam herbertsson

  Fam. Uhlmann-Lindegård

  Katrin Fransson

  Annica och Christofer Månsson m fam

  Emma S Rask

  Malin, Anders, Hannes och Gunnar Svensson

  Linda, Stanley och Penny

  Fam Maria & Andreas Holmgren

  Joel Helmersson

  Jenny & Jesper Mattsson

  Jonathan svensson

  Andreas Axelsson med familj

  Cecilia Lindsten

  Lena och Amadeus Boller

  Petra och Jimmy m barn

  Lise-Lotte Krigsman

  Maria Jönsson

  Fam Danielsson

  Maria Lööw

  Monica

  Siv och olof Bölsö

  Personalen på Diö skola

  Kurt henriksson och Marita Svensson

  familjen Skoglund

  Anita och Sven-Erik Persson

  Axel och Maja

  Carina Rydström

  Anne och Vera Wedin

  Frida, Ebba och Maja Johannesson

  Lars Pettersson, Unghult

  Jessica, Frank, Oscar och Emil Degerman

  Liatorps skola och förskola

  Hanne Wollesen och Jens Graversen

  Sofia, Annelie och Lulle

  Linnea med familj

  Gerd och Gunnar

  Gun-Britt och Olle

  hans Gustafsson

  Martina Ljung med familj

  Markus och Cecilia Nyberg

  Caroline och Henrik Petersson med familj

  Eleverna i klass 7 Diö skola

  Agneta och Roland

  Familjen Stefan Ferm

  Vänner och kollegor på Ikea of Sweden

  Anna Malmberg och David Johansson

  Doris Martinsson

  Zeljana och Victoria

  Jannike Hörberg med familj

  Jennie, Peter, Julia och Ellen

  Jessica Larsson

  Michaela Ekström

  Maggan Sandberg

  Marie Olsson

  Jonas, Åsa, Jesper, och Amanda Lindström, Liatorp

  Karin och Stig Johnsson, grimslöv

  Familjen Per.Olof Svensson, Regnhult

  Pia och Tommy Wirell

  Anna-Karin och Kurt Olausson

  Cina och Kim, Agneta och Roland

  Hanna,Frida,Roland och Elisabeth

  Anneli & Roy med barn

  Clara & Andreas Lideberg

  Emmeli Teandersson

  Karin & Nils-Axel Björkman

  Caroline Larsson

  Mathias Hagberg

  Susanne & Anders Jarlsson

  Agneta

  Familjen Fransson

  Anna Nilsson med familj

  Cecilia och Dan

  Till Minnet av Isak Vi tänker på dig Hanna, Frida, Roland o Elisabeth

  Inger o Rolf Lideberg

  Stefan Persson, Sanna Leo, Maja & Max Persson

  Hugo MacFie

  Ozzy

  Annette & Bo-Jerker

  Harriet och Rune Börjesson

  Ingrid & Lars Graff m fam

  Sara Jonzon

  Fam. Landi o Johansson

  Tina Stilleborn

  Åsa, Håkan, Filip, Petter, Sanna och Lukas Hult

  Filippa MacFie

  Rune, Carina & Håkan, Emelie & Tobias, Rebecca

  Anneli med familj

  Mia o Karl-Elmer Johansson

  Fam Di Vita Marzia & Diego Nicla & Giovanni Ferrari

  Frida Johansson

  Gunilla & Patrik m fam

  Göran Johansson

  Cindy, Jesper, Michelle & Caspian

  Anto, Zahra, William, Lisa & Vincent Susak

  Marie Marino Bernardi

  Agneta o Esbjörn Franzén m fam o Göran Karlsson

  sigvard nilsson med familj i kåhög

  Haidar al Abas med fam.

  Anita och Dan Olsson

 • Anonym

  Gudrun tänker på dig

  Lina Joakim Liam Zack Algot & Assar

  Julen 2019 vi tänker på er 💕 Kramar Lina Joakim Liam Zack Algot & Assar

  Anonym

  Vi vänjer oss aldrig. Isak, du fattas oss. Hugo, Filippa, Pigge & Liselotte

  Linnea, Analisa och Morfar

  Alltid ihågkommen.

  Anette

  Anette, Julmarknad 2019

  Frida Regina o Ronny

  Du fattas oss Isak hela vårt liv blir det så Julen 2019

  Henrik, Caroline, Maja och Elias Petersson

  Julen 2019

  Clara & Andreas, Melker och Alfred Lideberg

  Till minne av Lilli-Ann Gustavsson, Liatorp

  Familjen MacFie

  Ännu ett år utan dig. Saknad❤️

  Fam Strand

  På födelsedagen

  Hugo, Filippa, Pigge o Liselotte

  Så saknad...

  Anonym

  Grattis idag på din dag Isak..kramar Frida Regina o Ronny

  Farmor Farfar

  Idag 19 år önskar du var här med oss

  Ellie & Carl

  Födelsedagsgåva

  Henrik, Caroline, Maja och Elias

  Julen 2018

  Familjen MacFie

  Så saknad! Julhälsning från Hugo, Filippa, Pigge och Liselotte.

  Anonym

  Julhälsningar...du fattas oss ...Frida Regina o Ronny

  Clara&Andreas, Melker, Alfred

  Julgåva 2018 Vi tänker på er!

  Michaela

  Julen 2018

  Sofia, Annelie & Lulle

  Julen 2018

  Anonym

  I juletid.... Från fam Strand

  Hugo, Filippa, Pigge och Liselotte

  Vi minns och saknar...

  Malene

  Tack för hjälpen med upphittad väska!

  Fam Strand

  Till minne......

  Hugo, Filippa, Pigge och Liselotte

  ...ännu ett år utan dig... Du är saknad.

  Bo Karlsson

  Hillevi med familj och Gunlög och Göran

  För hjärtan som slutat att slå

  Gunhild och Gusten Johansson, Järpanäs

  Roland Karlsson

  Roland Karlsson

  Vårt sista farväl. Birgitta, Anita, Märtha, Kaj, Björn, Leif och Bodil med familj.

  Mamma

  Till minne av Isaks gammelmormor Astrid

  Frida o Regina

  Försenat Grattis isak sov i ro önskar Frida och Regina

  Michaela

  Idag har jag tänkt extra mycket på dig och din familj, Isak. Kram på din 18-års dag.

  Farmor Farfar

  Alltid i våra tankar.

  Kram från Jack, Emma och Pär

  Vi tänker på er!

  Hugo, Filippa, Pigge och Liselotte

  Ännu en jul och nyår utan dig...

  Anette

  Julmarknad 2017

  Henrik, Caroline, Maja och Elias Petersson, Julen 2017

  Anonym

  Lina Joakim Liam Zack Algot Assar

  Michaela Ekström

  Julen 2017

  Anonym

  Julgåva fam Strand

  Harriet och Rune Börjesson

  Aldrig glömd.

  Till minne av Maybrith Granrot, Älmhult. Från Fam.Clara&Andreas,Melker,Alfred

  Glömmer dig aldrig Isak! "Fröken" Sara med familj

  Liselott ottosson selin (insaml.faceb.)

  regina frida ronny

  Cindy

  Nina

  Alltid saknad..Frida Regina Ronny jul 2016

  Marie Nilsson

  Lina Joakim Liam Zack Algot Assar

  Ellie

  Michaela E Julen 2016

  Sofia, Annelie & Lulle Julen 2016

  Julgåva fam Strand

  Tänker ofta på dig, Isak, "fröken" Marie-Louise

  Elises Dop - Fam Inger

  Cindy, Jesper, Michelle, Caspian & Elise

  Alltid saknad. H, F, M, L, O.

  från mormor Julen 2015

  Fam Helmersson God Jul Isak vi saknar dig

  Hugo, Filippa, Liselotte, Pigge och Ozzy

  Linnea & morfar

  Jullotteri CHD

  IOS Julfest

  Christina S m fam

  H, F, M, L ochO

  Cindy

  Marie, Christer, Pontus o Frida Svensson

  Hugo, Filippa, Pigge, Liselotte ochOzzy

  farmor farfar

  frida regina ronny...malle fyller år...

  Rikard & Matteo - jul 2014

  MacFie:arna <3

  Lulle, Annelie & Sofia

  Debbie Craig Oscar

  julgåva Farmor Farfar

  Christina Stenberg m fam

  Ronny Nystrand

  Jennie 40 år

  Emely Emanuelsson med familj

  Joakim o Jill m.familj

  MacFiarna

  Rosa

  Julmarknadspengar 2013

  Macfiarna

  Tänker på dig fina Isak. /Fröken Sara

  Tina stilleborn

  Birgitta och Bengt i Kåhög

  Albin ochOscar ochEdwin ochJenny ochJohan wirell

  Steen Nielsen

  Max och Hugo Almblad med familj

  magdalena petersson

  Ulrika Björkman m fam

  Cissi

  Ewa Hullegaard m familj

  Fam Isholt

  Fam. Hans Bengtsson, Baggås.

  Fam Maria Engblom

  Linda, Tobias, Ellen och Ebba

  Christina Niemelä

  Emely Emanuelsson

  Louise Hydling med familj

  Familjen Lundqvist

  Victoria, Jonathan & Theodor

  Brita Tillemark

  Ukki, Johan, Hedda , Astrid

  Bernardi Svahn

  Anna Crona

  Anders & Axel Widing

  Annefrid Jim jonathan Ebba Lukas Svensson

  Jörgen. Caroline, Albin o Adam Amanda Och Malte

  Ida Persson

  Marie Nilsson

  Tänker på dig. Annie , Anton. Jonas & Therese

  Pushpa, Maliesika, Samanthi, med familjer

  Axel Gummesson med familj

  Sven-Olof Schreiber

  Lissie ottosson

  Liatorps cykelfest 2013

  Från oss alla på Ica Nära Liatorp

  Marcus, Lars, Mia, Matilda, och Måns Olsson

  Mathias och Lena

  Inga-Lis och Kjäll Rydström

  Irene Thyrell

  Svenne och Christina

  Sven-Erik Johansson

  Anette, magnus, Klara, Ebba Månsson

  Laila Svensson

  Lilli-Ann Gustavsson

  Marianne och Lars-Göran med familj, kvarntorp

  Från klasskamraterna

  Familjen Macfie

  Anette, Göran,Adam och Ellen

  Anna, Arne, Alma, och Melker

  Kerstin Burman och Jan-Åke Petersson

  Mormor

  Berit och Arne Johansson

  Sissa, Lisa och August

  Cina och Kim

  Hillevi och Klas

  Gisella, Håkan, William och Agnes

  Marianne och Lars-Göran med fam i kvarntorp

  Ingegerd och Göran Helgesson

  Lisette Hörberg med familj

  Lars-Göran och Eva-Britt Hörberg

  Susanne Randau med familj

  Peter, Alexander och Håkan med familjer

  Jan-Erik och Siv-Britt Hult

  Sonja och Sven-Erik Sjökvist

  Gunnel och Ingvar Wedin

  Ingegerd och Mauritz Lennartsson, Liatorp

  Pia Olsson

  Klass 5 Diö Skola

  Ursula, Sven och Elias Strand

  Frida, Regina och Ronny

  Handla hemma

  Pia Johansson

  Linda Rydh med familj

  Marie Sand

  Sofia stefan filip adam herbertsson

  Fam. Caroline Krysén

  Leif & Marita Hörberg med familj

  David Bernardi

  Familjen Hylving

  Bianca Evans

  Evamaria, Kristofer, Alma, Disa och Signe

  Magnus, Birgitta, Jakob och Hanna.

  Andreas och Marie med barn

  Josefina, Martin, Olivia & Cornelia

  Johan, Erik, Monica Wiloboken

  <3 Maria och Ivan

  Alltid i våra tankar //Rikard Emelie o Matteo

  Lennart Olsson

  Familjen Syrén

  Till minne av Isak och Ledde /Mimmi, Christian, Linda, Malin med familjer

  Liselotte & Martin MacFie

  Karin och George m fam

  Susanne och Magnus Ekentoft

  Johan & Tina Bromihn

  Ingela o Stefan m fam

  Annagreta

  Gudrun och Gunnel

  Niklas & Sherry

  Nonziatina Guido

  Fam Irvemo

  Anna Holmberg med familj

  Cecilia flach

  Dorthe Uddesson

  Familjen Odin-Liljedahl

  Therese & Tomme

  Familjen Göran Olsson

  Donald & Caroline

  Guido,Patrick och Ina

  Hans Karlsson med familj

  NYBE AB med personal

Se alla som bidragit till insamlingen