Insamlat hittills: 0 kr

0%

Mål: 5 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 5 000 kr

Låt oss kämpa mot cancer

2010 gick min pappa bort i cancer och det var den jobbigaste dagen i mitt liv. Den 15 oktober i år fick jag och min sambo en underbar son som jag önskar hade fått träffa sin morfar. När jag fick vår son kände jag att angagemanget för att få cancer utvecklingen att gå framåt blev ännu större, därför vill jag samla in pengar till barncancerfonden för att ge barn en ny chans i livet. Jag tillverkar olika saker som jag virkar själv och allt över materialkostnader går direkt till barncancerfonden. Kommer att lägga ut länk till min sida där ni kan se vad jag har till försäljning när den är klar. Ni får hemskt gärna skänka pengar utan att köpa något av mig också om ni vill. Tillsammans ska vi kämpa mot cancern!!

2010 gick min pappa bort i cancer och det var den jobbigaste dagen i mitt liv.

Den 15 oktober i år fick jag och min sambo en underbar son som jag önskar hade fått träffa sin morfar.
När jag fick vår son kände jag att angagemanget för att få cancer utvecklingen att gå framåt blev ännu större, därför vill jag samla in pengar till barncancerfonden för att ge barn en ny chans i livet.

Jag tillverkar olika saker som jag virkar själv och allt över materialkostnader går direkt till barncancerfonden.
Kommer att lägga ut länk till min sida där ni kan se vad jag har till försäljning när den är klar. Ni får hemskt gärna skänka pengar utan att köpa något av mig också om ni vill.

Tillsammans ska vi kämpa mot cancern!!

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!