Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr

Innergården Gve (stillaspa, budskap&design, vivira)

Vi på Innergården skänker 10% av alla bokningar och försäljningar under hela Maj till barncancerfonden. Plus en insamlingskassa där Du själv lägger in ditt bidrag hos oss.

Nu startar vi på Innergården Gällivare en insamling till barn med cancer. Vi är tre företag som sluter oss till denna. Stilla spa ägs av Marona Rytterlöv som är massör och spaterapeut. Budskap och design drivs av Annica Olsson, stress- och friskvårdsterapeut och Vivira hälsa och livsstil drivs av Katarina Larsson, stress- och friskvårdsterapeut.
Vi kommer starta insamlingen f.o.m. massagens dag den 12 Maj och fram till den sista Maj. Detta går ut på att skänka 10% av alla bokningar, köpta presentkort och produkter till barncancerfonden. Men tar även emot gåvor i vår insamlingskassa och här på nätet.

Det här är för oss en möjlighet till att vara med i förändring och utveckling för barns rätt till att överleva cancer och få ha ett värdigt liv.
Varför just barncancerfonden? Jo, därför att vi själva har haft anhöriga och syskon som kämpat i kampen mot cancer, nu är de en viktig del i vårt liv och företagande att bidra med öppna hjärtan till en förändring.

Vi kommer göra fler insamlingar under åren och är stolta att finnas med som stöd.