Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr
13 personer stödjer denna insamling

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något

Idag, Julafton 2014, startar jag en insamling till barncancerfonden. Detta gör jag för alla barn som är drabbade, familjer och nära & kära. Livet är orättvist, så är det bara. Min insamling ska pågå i ett år, och Julafton 2015 hoppas jag att vi tillsammans kan ha samlat ihop en julklapp till barncancerfonden. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Detta är mitt sätt att försöka hjälpa.

Jag heter Amanda Larsson, är 21 år och bor i Luleå. Idag när jag startar min insamling är det Julafton. Julruschen är ett faktum och det ska köpas klappar hit och dit. Och imorgon börjar mellandagsrean, nästan ännu värre.
Jag tycker bara att alla som har råd att shoppa en massa julklappar, lägga pengar på spel, som har ett jobb och en inkomst, kan ta och lägga en liten slant på något som verkligen är behövligt här i världen. Spelar ingen roll om det är en guldpeng, en femtiolapp eller en tusenlapp. Tänk om alla som läser detta bidrar med en ynka tjugolapp, vad mycket pengar det skulle bli!
Det finns inget värre än att se ett oskyldigt barn drabbat av något så hemskt som cancer.
Mitt mål är att under detta år, fram till Julafton 2015 samla in så mycket pengar jag bara kan. Även om jag bara skulle få ihop 1000kr, så har jag iallafall varit med och försökt hjälpa. Men jag ska be mina föräldrar, vänner och alla jag känner och inte känner, om hjälp.

Tänk vad häftigt om vi nästa år kunde ge en ordentlig gåva till barncancerfonden. Det är det minsta vi kan göra.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.
Och till alla ni som bidrar, tusen miljoner tack!
Kram, Amanda

Senaste bidragen till insamlingen

 • Simon Persson

  Henrik

  Zandra

  Järvsö Jo

  Gurra

  Jokki

  Amanda

 • Birgitta Persson

  Yvonne Wallo

  Fam Camilla Widing

  Filip Segerlund

  Julia

  Johan Persson

Se alla som bidragit till insamlingen