Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr

INDRALOU för barncancerfonden

Vi är två kreativa själar som efter att skapat det mesta kom fram till att vi vill att en del av vår försäljningsvinst ska till gå till en mänsklig insats. Vi har designat och pärlat armband för barn, med en unik plutt/knapp/godisliknande (non-stop godis) pärla som är det unika för armbandet och som är tänkt att pryda ett barns arm och på så vis symbolisera att man har skänkt en slant för cancersjuka barn. Vi har valt att designa för barn för att skapa en medvetenhet för friska barn kring sjukdomen. Det ger också barn en chans att få hjälpa i den mån de kan, genom att bära armbandet.

Produkten vi kommer att sälja för att samla in pengar är alltså armband för barn. Armbanden kommer att säljas för 60 kronor varav 10 % går till barncancerfonden, vilket är 6 kronor per sålt armband och vi satsar på att sälja cirka 300 armband under kommande år. Skulle det går bra skulle vi givetvis skapa mer och sälja mer, men detta är vårt mål.

Fysiskt sett ska vi sälja under större populära marknader i Stockholmsområdet men vi har även en webbshop där armbanden kommer att säljas och vi har även sociala medier där vi når ut.