Insamlat hittills: 33,062 kr

33%

Mål: 100,000 kr

Jag vill bidra
200 dagar kvar att stödja
Målsättning: 100,000 kr
1 person stödjer denna insamling

Hjälp oss att dela ordet. Barn och cancer hör inte ihop. Stöd våra aktiviteter och insamling!

Heby AIF är en idrottsförening med många verksamheter: bordtennis, BMX-cykling, fotboll, friidrott, längdskidåkning, orientering och padel. Här finns något för de flesta och med över 500 medlemmar så är vi en stor förening som bidrar till en aktiv fritid för kommunens barn och ungdomar. Som idrottsförening så vill vi ta ett ansvar för barnen och deras framtid. Därför stödjer vi sedan flera år Barncancerfonden för att ge hopp och mod till cancerdrabbade barn och deras familjer.  

Varje dag drabbas ett barn av cancer i Sverige. 85% överlever. 15% dör. Vi vill att alla barn ska överleva. Och få leva ett aktivt liv fyllt med lek, rörelse och upplevelser. Varje år gör vi aktiviteter för att samla in pengar. Du får gärna bidra med 15 kr för de 15% av barnen som inte överlever sin cancerdiagnos.

Varje gåva gör stor skillnad genom att finansiera livsviktig forskning, tillhandahålla råd, vård och stöd till de drabbade barnen och deras familjer.

Tack för att du hjälper oss att stödja Barncancerfonden. Din gåva blir inte bara en symbol för rörlighet och frihet, utan också en gest av omsorg och medkänsla för cancerdrabbade barn.

STORT TACK.

Senaste bidragen till insamlingen

  • Heby AIF

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!