Insamlat hittills: 675 kr

3%

Mål: 25 000 kr

Jag vill bidra
166 dagar kvar att stödja
Målsättning: 25 000 kr
11 personer stödjer denna insamling

Stöd Hoppets Vingar i kampen mot barncancer.

Smarta Bilval är ett nystartat företag som värderar bilar. Hos oss är det enkelt att sälja din bil snabbt och smidigt. Vi vill redan från start ta ett ansvar för barnen och deras framtid. Därför har vi startat Hoppets Vingar, en insamlingskampanj som skall ge hopp och mod till cancerdrabbade barn och deras familjer. Varje dag drabbas ett barn av cancer i Sverige. 85% överlever. 15% dör. Vi vill att alla barn ska överleva och leva. För varje bil vi köper in skänker vi 50 kr till Barncancerfonden. Vi uppmanar även dig som kund att bidra med minst 15 kr för de 15% av barnen som inte överlever sin cancerdiagnos.

Som en del av vårt engagemang för att göra en positiv inverkan på samhället och stödja barn som kämpar mot cancer, skänker vi 50 kr till Barncancerfonden i samband med varje bil vi köper in. Detta en möjlighet för oss att bidra till kampen mot barncancer och ge stöd till de drabbade barnen och deras familjer.

Vi tror på värdet av att göra skillnad i människors liv och genom att samarbeta med Barncancerfonden vill vi ge hopp och en ljusare framtid till barn som kämpar mot denna svåra sjukdom. Varje gåva gör en verklig skillnad genom att finansiera livräddande forskning, tillhandahålla vård och stöd samt främja familjernas välbefinnande.

Genom att välja att sälja en bil till oss blir du en del av denna viktiga insats. Tillsammans kan vi göra en positiv förändring och ge dessa modiga barn och deras familjer styrka, hopp och en bättre framtid.

Tack för att du väljer att göra affärer med oss och för att du hjälper oss att stödja Barncancerfonden. Din bilaffär blir inte bara en symbol för rörlighet och frihet, utan också en gest av omsorg och medkänsla för barn i deras kamp mot cancer.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Indra

  Väldigt fint av er ❤️

  Anonym

  Anonym

  Anonym

 • Anonym

  Anonym

  Anonym

  Rezan Ipek

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!