Insamlat hittills: 0 kr

0%

Mål: 1 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 1 000 kr

Hjälp Emilia

Hjälp Emilia att få åka till Disneyland i Paris <3>
Emilia är frisk men har varit med om en hemsk bit olycka då en hund bet av henne hennes öra och hon nu måste gå igenom många jobbiga operationer . Vi söker inga pengar vill bara att ni ska bli medlem i guuppen https://www.facebook.com/groups/554175078082071/554469028052676/?notif_t=like och rösta och dela gruppen så mitt älskade lilla barnbarn kan få åka på drömresan till Disneyland i Paris och glömma allt hemskt hon varit med om och få lycka och glädje som minne av denna resan istället. Tacka alla som vill delta ni är värda guld. <3 emilias mormor>

Hjälp lilla Emilia mitt lilla barnbarn att vinna denna tävling efter en hemsk olycka då hon ligger på sjukhuset och blivit opererad. Hon hade verkligen behövt få glömma den tragiska olyckan som hände henne. Och få bli lycklig litet flicka igen. Ni som vill vara med och hjälpa denna lilla prinsessa är verkligen värda guld, vinner hon denna resa blir det en glädje och lycka hon kan minnas hela sitt liv istället för den hemska upplevelsen som.olyckan med förde. Tack för ni som.Vill dela med er och hjälpa mitt barnbarn att få bli lycklig igen. Då jag av hela mitt hjärta önskar att hon ska få glömma allt och få en oförglömlig resa med massa skoj på Dinney land med sin familj som.kämpa att få livet gå vidare trott all smärta och sorg.
https://harligaungar.se/bidrag/747
Rösta gärna på mitt lilla barnbarn hon hade behövt få lite glädje och ha kul med sin familj efter allt hemskt som hänt henne snälla RÖSTA och DELA gärna. önska att hon vinner och glömmer allt det tråkiga och bara.Få.känna glädje.och ha skoj igen..

Härligaungar.se
Ladda upp en bild eller film på ett barn du tycker om och var med och tävla om en resa till Disneyland i Paris för hela familjen. Alla tävlande får även en inbjudan till Kaatach lekland i Tyresö och halva priset på inträdet för barnen.
HARLIGAUNGAR.SE

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!