Insamlat hittills: 83 250 kr

83%

Mål: 100 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 100 000 kr

Heja SuperMolly!!

Måndagen den 24 april 2017 började SuperMolly's fight mot Leukemi.

Vi är många som här utanför sjukhusets väggar önskar all tänkbar kraft, kämparanda & så småningom frihet & friskhet till Molly & hennes familj.

Skänk en gåva till Mollys ära. Och till er alla - var rädda om livet.
Och skicka brev & kort! Det är roligt att få post!
/Sandra & Luka

Uppdatering 27/4:

Att fylla i ett belopp som mål för insamlingen var något man behövde göra.
Tyckte jag tog i ordentligt.
Efter bara 1 dag är vi nästan halvvägs och jag är överväldigad, stolt och rörd.

Likaså slutdatumet var obligatoriskt att fylla i men där fanns dock en tanke att på Mollys 7:e födelsedag, 3/9 2017, kunna ge denna peng som en present till henne och andra små kämpar.
Det ser ut att bli en tung stor spargris att slå in.
Tack. Och tack igen.
/Sandra & Luka

Uppdatering 23/7:

Imorgon är det 3 månader sen Mollys behandling startade. Mitt i en av vår semesters kanske bästa dagar, idag, fick jag ett sms från hennes mamma som första gången i detta fall skrämde mig och suddar ut allt annat runt omkring.

Molly lider mycket av sina biverkningar och när jag för ett par timmar nattade Luka med hans lilla arm som höll om mig, kändes det så overkligt att ett annat barn inte kan få gå och lägga sig lika bekymmersfritt denna sommarkväll. Samt paniken av att veta att denna skitsjukdom kan drabba vilket barn som helst, närsomhelst. Vad skulle jag ta mig till om han låg där med armen omkring mig när det var dags att sova och samtidigt var jättesjuk? Hur skulle det kännas?

Luka träffade Molly senast för 2,5 vecka sedan och helt plötsligt från baksätet i bilen idag hördes "-Molly". Jag vände mig om och frågade "-menar du Molly, Emilias flicka?" Den lilla snart 2-åriga människan tittar tillbaka på mig med stora varma ögon och säger "-Mmm" samtidigt som han också fingrar på sitt huvud och hår.  "-menar du att Molly inte har något hår?" "Mmm". Barn vet.

Det stod också i smset "-jag vet inte hur jag ska orka mer?" Hur kan jag peppa och hålla en livrädd förälders och väns kämparanda och energi uppe? Vad kan jag säga till Molly för att få henne att tro på att smärta och känslan av att vara sjuk en dag kan bli mindre fast den är som den är just nu?

Medan jag tittar på en overkligt stjärntäckt himmel till ljuden av syrsornas spelande ska jag medan jag funderar på det skicka kraft hjärtevägen med just dessa starka stjärnor som sändebud.

Gör det du också och sätt in en eller flera av sommarens glasspengar till SuperMolly's fond. 

Vi älskar dig lilla rara flicka! Kämpa på.

/Sandra & Luka 

 

Uppdatering 2/10:

Imorgon är det 1 månad sen Mollys 7-årsdag och en av hennes "presenter" var de 65 600 kronor som alla vi givare tills dess hade samlat in i hennes namn och som hon också via Barncancerfondens arbete kan dela med andra små kämpar där ute. Ett djupt tack.

Självklart ska vi fortsätta denna insamling och den är nu återöppnad med ett nytt datum som är Mollys 8-års dag om knappt 1 år. 3 september 2018. 

På Luka's 2-års kalas 2/9, dagen innan sin egen födelsedag, dök just den där rara och kloka tjejen upp som den mest självklara gästen. Och som hon glittrade ikapp med sin nya handväska i form av en enhörning dränkt i just glitter, jag är fortfarande bländad. 

Från Wikipedia:

"Enhörningen står även för att allt det goda du sår får du igen. Enhörningen har även i vissa folksagor stått för kärlek. Det sades under renässansen att enhörningarna inte lämnade hovspår efter sig utan istället lämnade de spår av små hjärtan.

Jag förstår varför enhörningar är ett av Mollys många favoritdjur.

/Sandra & Luka

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  larry barbara adina

  Anonym

  Koroly

  Anonym

  Lena Petersén

  Anonym

  Maria

 • Anonym

  Tony Wiik

  Anonym

  Dana Alibeck

  Anonym

  Nettan o Smilla

  Anonym

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!