Insamlat hittills: 72 111 kr

103%

Mål: 70 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 70 000 kr

Här kommer världens starkaste tjej

17 augusti 2012 föddes vårt första barn, en liten flicka. Denna flicka kallades först för Skrållan, innan hennes namn blev Hedda. Hedda har sedan dess förgyllt vårt liv med sina tokiga upptåg, finurliga funderingar, (oftast) glada humör men också prövat vårt tålamod med sin otroliga envishet. Den 13 juli fick vi beskedet att Hedda har Hodgkins och idag, den 21 augusti, fem dagar efter hennes 4-års dag påbörjas cytostatikabehandling i Lund. Hennes envishet kommer att behövas och hjälpa henne igenom detta.

Enligt läkarna har Heddas diagnos väldigt god prognos och kort behandling, i jämförelse med många andra cancerdiagnoser. I Lund träffar vi flera barn med andra diagnoser och behandlingstider. Gör en insats och skänk en slant för att stödja Hedda och de andra barnen med cancer! Som förälder blir man väldigt maktlös inför sjukdomen. Insamlingen är ett sätt att göra något för de drabbade och deras familjer.

Redan dag 1 är målet uppnått. Helt otroligt. Tack till er ALLA 🙏🙏. Men insamlingen fortsätter och nu satsar vi att dubbla målet på 25000 :- 👍🍀.

12 dagar har gått och målet är återigen uppnått 👍. Vi blir så rörda och tacksamma för allas engangemang.

I Sverige insjuknar ca 300 barn per år i cancer och 80 % botas. Med forskning kan ännu fler botas 🍀. Vi höjer målet 20000:- för att bidra till bättre förutsättningar för de drabbade 💪🍀.

Idag, 26/9 påbörjas den tredje och sista kuren för Heddas del 💪🍀.
I skrivande stund är vi i Lund. Avdelningen är dessvärre fullbelagd och för många utav de inlagda barnen med cancer återstår lång tid framöver med behandling. Barncancerfonden arbetar för att förbättra chanserna för de drabbade, så att fler botas. De anordnar även flera sammanhang för barn och deras föräldrar, för att ge stöd och uppmuntran! Heddas fond är endast en symbol och ett sätt att samla in pengar till Barncancerfonden så att deras arbete för de drabbade barnen kan fortsätta 🍀🍀🍀.

Idag 13/12 har jag varit och tittat på Heddas avdelnings luciatåg. Hedda var en lucia i tåget. En mycket stolt lucia. Hon har varit färdigbehandlad sedan 3/10 och hon kunde börja på förskolan igen för drygt en månad sedan. Hon var så lycklig över att få vara en del av förskolan igen och leva "det normala livet" igen, som de andra barnen.

För Heddas del har, tack och lov, livet återgått till det normala. Men så är det inte för alla barn. Stöd barncancerfonden för att bidra till att fler barn får möjlighet till en "normal vardag". Slutdatumet är nära och målet inom räckhåll.

Nu är målet uppnått 🙏🙏. Vi är så otroligt tacksamma för ert bidrag till "Heddas fond" och att ni genom fonden stödjer Barncancerfonden. Varje krona betyder så mycket 🙏🍀❤. Tack och åter tack 🙏🙏🙏.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Alva Jennie Henke

  Anonym

  Suzanne (Ellies mormor)

  Anonym

  Maya m/fam

  Anonym

  Emelie, Daniel, William, Benjamin

 • Anonym

  Eva o Bosse J

  Anonym

  Smilla

  Anonym

  Elvira och Elliot

  Anonym

  Tomas Karlsson

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!