Insamlat hittills: 47 987 Kr
Insamlingen har stängt
16 personer stödjer denna insamling

Hammarby Fotboll mot cancer 2017

Barn ska inte behöva uppleva cancer. Forskningen och behandlingsmetoderna har gjort stora framsteg, men fortfarande drabbas 300 barn av cancer varje år i Sverige. Hammarby Fotboll startar nu en insamling där samtliga intäkter går till Barncancerfonden. Du kan också bidra - swisha ditt bidrag till nr 123-453 53 08 eller välj något av alternativen nedan!

Hammarby fotboll står för gemenskap och glädje. Genom att starta en insamling till förmån för Barncancerfonden kan vi bidra med att sprida lite hopp till de som har de svårt.

Inget barn ska inte behöva uppleva cancer, och med forskning och stöd kan vi bidra till att behandlingarna blir mer effektiva och något skonsammare. Barncancerfondens vision är att utrota barncancer, och genom att bidra till deras verksamhet kan vi hjälpa dem att ta ett steg närmare den visionen. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Fram till den 5 november kommer Hammarby fotboll arrangera aktiviteter i syfte att samla in så mycket pengar som möjligt. Målet är att nå upp till 300 000 kronor.

Under perioden kommer Hammarby Fotboll ha en egen insamling på Barncancerfonden där du kan skänka pengar och bidra i kampen mot barncancer. Hammarby kommer även samla in spännande objekt från spelare som kommer att auktioneras ut under perioden. Dessutom kommer Hammarbys sponsorer att på olika sätt vara med i insamlingen.

Närsomhelst kan du swisha ditt bidrag till 123-453 53 08 och vara med i Hammarbys insamling.

(Med Swish-betalning syns tyvärr inte ditt namn i listan "Tack till alla givare" men betalningen kommer in direkt.)

Senaste bidragen till insamlingen

 • Auktion

  Sussi Kuul

  Forza Bajen - Fuck Cancer!

  Anonym

  Markus

  Forza Bajen - Hata cancer!

  Ebba Hugo Calle Harry

  Sabina

  Björn P

  Fuck Cancer!

  Emma Tiger

 • Bergers

  Bajen 10 - Kräftan 0

  Kristine Runelöf

  Carolina

  KÄMPA!

  Joakim Törndahl

  Fortsätt kämpa, ge aldrig upp!

  Josefine Gasslander

  Björn P

  Fuck Cancer

  Emil Öberg

  Forza Bajen, Fuck cancer!

  Mats Åberg

Se alla som bidragit till insamlingen