Insamlat hittills: 185,850 kr

62%

Mål: 300,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 300,000 kr

Hammarby Fotboll mot cancer 2016

Barn ska inte behöva uppleva cancer. Forskningen och behandlingsmetoderna har gjort stora framsteg, men fortfarande drabbas 300 barn av cancer varje år i Sverige. Hammarby Fotboll startar nu en insamling där samtliga intäkter går till Barncancerfonden.

Du kan också bidra - swisha ditt bidrag till nr 123-453 53 08 eller välj något av alternativen nedan!

Hammarby fotboll står för gemenskap och glädje. Genom att starta en insamling till förmån för Barncancerfonden kan vi bidra med att sprida lite hopp till de som har de svårt.

Inget barn ska inte behöva uppleva cancer, och med forskning och stöd kan vi bidra till att behandlingarna blir mer effektiva och något skonsammare. Barncancerfondens vision är att utrota barncancer, och genom att bidra till deras verksamhet kan vi hjälpa dem att ta ett steg närmare den visionen. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Mellan den 1 maj till 31 maj kommer Hammarby fotboll arrangera en mängd aktiviteter i syfte att samla in så mycket pengar som möjligt. Målet är att slå fjolårets resultat och nå upp till 300 000 kronor.

Under perioden kommer Hammarby Fotboll ha en egen insamling på Barncancerfonden där du kan skänka pengar och bidra i kampen mot barncancer. Hammarby kommer även samla in spännande objekt från spelare som kommer att auktioneras ut under perioden. Dessutom kommer Hammarbys sponsor att på olika sätt vara med i insamlingen.

Närsomhelst kan du swisha ditt bidrag till 123-453 53 08 och vara med i Hammarbys insamling.

(Med Swish-betalning syns tyvärr inte ditt namn i listan "Tack till alla givare" men betalningen kommer in direkt.)


Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Elisabeth Nilsson

  Anonym

  Anonym

  Niklas Nilsson

  Anonym

  Nina Ireling

 • Anonym

  Lottie Martinsson

  Anonym

  Grattis Tomas!

  Anonym

  Pinglan

  Anonym

  Perschon

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!