Insamlat hittills: 48,100 kr

96%

Mål: 50,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 50,000 kr

Guldgossen Oliver

Den 23/10 2014 fick Oliver diagnosen hjärntumör - helt oväntat och chockartat då han förutom lite huvudvärk då och då verkat väldigt frisk. Bara några dagar innan besöket på vårdcentralen tränade han både fotboll och karate, han hade inte halkat efter i skolan, han var GLAD och pigg.

Men ändå. En hjärntumör.

Oliver opererades i 8 timmar av Jan Hillman i Linköping dagen efter diagnos. Han gjorde ett fantastiskt jobb och fick bort all synlig tumör vilket vi kommer vara tacksamma för en hel livstid - men kampen är inte slut. Nu väntar strålning och cellgifter för denna snart 10-åring som borde få ägna all tid till skola, träning och vänner i stället. Nu väntar en kamp utan dess like - för livet - som vi föräldrar önskar att han skulle slippa gå igenom.

Cancer är inte rättvis.

Cancer slår blint, utan medkänsla eller samvete. Den attackerar vem den behagar med full kraft - och därför måste vi attackera tillbaka. Till det behövs pengar för forskning och det är där du kommer in. Det är speciellt viktigt när det gäller barncancer då det är så ovanligt.

När Oliver föddes 16/1 2005 sade vi, hans föräldrar, att han var en riktig guldgosse; både på grund av sitt guldröda hår men även för att han var så god och glad. Till och med nu är han glad och skrattar varje dag, vilket gör att hans familj också skrattar. Hans styrka är enorm och fyller oss med kärlek.

Skänk pengar i dag för att bidra till att utrota barncancer och för att fler barn ska få vara just så bekymmerslösa som de borde få vara.

Tack.


Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Anna Lönnberg

  Anonym

  Anonym

  Mia Feldenius

  Anonym

  Mathias

 • Anonym

  Annika Lindgren

  Anonym

  Anonym

  Anonym

  Philip boqvist med familj

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!