Insamlat hittills: 700 kr
Insamlingen har stängt
4 personer stödjer denna insamling

Jag cyklar för Ride of Hope - Ge ett bidrag till Barncancerfonden

Bidra till min cykling i kampen mot barncancer och betala valfri summa som går direkt till Barncancerfonden

Inför årets Ride of Hope mellan Lund och Stockholm och året ut önskar jag tillsammans med Team Aron CK och Ride of Hope att samla in pengar till Barncancerfonden! Drivkraften i insamlingen är att minimera allt lidande som en cancerdiagnos skapar för alla inblandade! Jag deltar i Ride of Hope dels för att det är en utmaning men mest för att bidra till insamlingen för alla drabbade.

För ca 8 år sedan fick jag diagnosen malignt melamon (hudcancer) och även om läkarna lyckades att ta avlägsna det och jag är frisk idag så är det något jag lever med resten av livet.

Det innebär att smörja in sig med solskydd i stort sett varje dag på året och undvika solen i så hög utsträckning det bara går samt att ha ständig uppsikt över förändringar på huden. Just nu har jag kontroller på hudklinik var 18:e månad men ibland åker jag in för kontroll när jag ser en förändring som jag inte själv kan bedöma, hittills har de förändringar jag själv upptäckt, inte varit farliga men opererats bort för säkerhetsskull.

Senaste bidragen till insamlingen

  • Anonym

    Anonym

  • Anonym

    Anonym

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!