Insamlat hittills: 337 700 kr

169%

Mål: 200 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 200 000 kr

Insamling för Julius och hans kompisar

I november 2015 fick vi ett fruktansvärt besked. Man hade konstaterat att vår son, Julius, hade en hjärntumör vilken krävde omedelbar behandling. Sedan den dagen har livet varit en berg- och dalbana.

24 månader senare går vi fortsatt på regelbunden behandling. Vi är vid gott mod. Vi har fått insyn i det många människor aldrig ser. Vi har fått insyn i en värld som majoriteten av människor endast får kontakt med via den årliga barncancergalan på TV eller via en reklamskylt i kollektivtrafiken. Vi känner de här barnen. De finns på riktigt och kämpar hårdare än några andra i vårt land. Mot sin egen kropp och sjukdom. Vi har sett exempel på när behandling inte haft en önskad utgång. Men vi har sett många fler exempel på när barn blivit friskförklarade och utskrivna. Så såg det inte ut för endast 15 år sedan. Forskningen gör stora framsteg men det krävs mer för att inga barn ska förlora kampen mot detta jävulskap.

Hjälp Julius. Hjälp alla barn runtom i Sverige som drabbats. Hjälp alla anhöriga. Hjälp forskarna. Låt oss bidra till Barncancerfondens arbete att utrota cancer.

Supporta oss gärna i vår insamling. Vi samlar för barnen. Vi samlar för livet. Dela gärna! Fuck Cancer /Johan Pettersson med familj

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Martin Lyberg

  Anonym

  Jonna

  Anonym

  Maria och Måns Lagersten

  Anonym

  Oskar å Carro

 • Anonym

  Martin Magnusson

  Anonym

  Carl Ivarsson

  Anonym

  Lotta och Simon

  Anonym

  Fabian

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!