Insamlat hittills: 400 kr
Insamlingen har stängt
4 personer stödjer denna insamling

Givster stödjer Barncancerfonden

Givster, vars mission är att sprida glädje och värna om miljön, inleder sin första kampanj med att starta insamling till stöd för Barncancerfonden i dess fortsatta arbete mot barncancer.

Barncancerfonden har i snart 40 år arbetat med att bekämpa barncancer och ge vård och stöd till de barn och familjer som drabbas. Givster vill stödja Barncancerfonden i dess fortsatta arbete mot barncancer och startar därför denna insamling.

Givster lanserades i år för att underlätta bortskänkning av prylar till människor i vår omgivning som av ekonomiska skäl inte har möjlighet att köpa nödvändiga saker de behöver till sig själva eller barnen. Vi vill att människor skänker bort sina gamla prylar till varandra istället för att slänga dem och skapade därför gratisappen Givster.

Vår mission är att sprida glädje och värna om miljön genom att få fler människor att bli Givsters. I vår strävan för ett bättre samhälle ligger det oss varmt om hjärtat att som vår första kampanj starta denna insamling och stödja Barncancerfonden i dess fortsatta arbete mot barncancer. 

Vill du också bli Givster och hjälpa oss stödja Barncancerfonden? Du kan göra det på följande sätt:

- Skänk bort något du inte längre behöver till någon i din omgivning genom Givster så skänker vi en gåva till Barncancerfonden å dina vägnar. För varje person som under september månad skänker bort något genom Givster kommer Givster att skänka 5 kr till Barncancerfonden.

Om du inte har något att skänka bort via Givster kan du givetvis även skänka ett bidrag direkt till Barncancerfonden genom att SMS:a HOPP till 72 900 (då bidrar du med 100 kronor som engångsgåva som läggs på din kommande mobilräkning) eller genom att Swisha valfritt belopp till nummer: 90 20 900.

Alla bidrag gör skillnad, tack för att du är en Givster.

 

Varma hälsningar, 

Givster, i samarbete med Barncancerfonden

Senaste bidragen till insamlingen

  • Z

    Johanna

    Johanna.P

  • Ida

    Anonym