Insamlat hittills: 885 Kr

2%

Mål: 50 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
2 personer stödjer denna insamling

Fun Run IES Nacka

?Hej!
Eleven ni har framför er går i åk. 7 och kommer från Internationella Engelska Skolan. Våra elever ska delta och genomföra ett välgörenhetsprojekt på skolan och vi hoppas att ni vill vara med och hjälpa oss. Välgörenhetsprojektet kallas för Fun-run och nedan följer en kort beskrivning av vad det går ut på.
Fun-run - vad är det och varför ska vi genomföra det?
Vi ska tillsammans med våra elever i årskurs 7 på Internationella Engelska Skolan ha något som vi kallar för Fun-run, vilket är ett lopp de ska löpa den 30 april. Fun-run går ut på att eleverna ska bli medvetna om hur barn i andra, fattigare länder har det. Tillsammans ska de försöka samla in pengar att skänka för att bidra till en bättre värld. Vi vill göra det för att skapa medvetenhet hos eleverna att vi tillsammans kan hjälpas åt för att lösa olika problem.
Hur ska det gå till?
Vi har tillsammans genom omröstning bland eleverna valt ut 2 välgörenhetsorganisationer som vi ska stödja vilket blev WWF och Barncancerfonden. Eleverna får sedan i uppgift att samla in sponsorer som ska sponsra dem med pengar per avklarad kilometer som eleverna klarar av att springa. Eleverna springer sedan loppet och vi lärare ger de en stämpel för varje avklarad kilometer i ett ”pass” som de sedan tar tillbaka och visar upp för er som ett bevis på hur mycket de har sprungit.
Exempelvis: Om eleven ni valt att sponsra då har sprungit 4 km och ni har kommit överens om en sponsringssumma av 10 kr per avklarad kilometer så kommer den totala summan som ni bidrar med att då bli 40 kr.
Vi hoppas förstås på att ni vill vara med som sponsor till vår elev och att vi tillsammans kan bidra till ett välgörande ändamål samtidigt som våra elever får frisk luft och motion.
Om ni har några frågor så är ni varmt välkomna att höra av er till oss.
Med Vänliga Hälsningar
Vi årskursansvariga lärare för år 7, Internationella Engelska Skolan
Kontaktperson: Annaliisa Furbacken 0707759721

Senaste bidragen till insamlingen

  • Niklas Waldemar

  • BMG Lasse Iisakka AB