Insamlat hittills: 4 000 Kr

8%

Mål: 50 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
1 person stödjer denna insamling

From Children to Children

From Children to Children startades i December 2008. Den öppnades för allmänheten i Januari 2009, som en början på det nya året.
Projektet startades av Damon Amoui som är projektledare för detta projekt. Anledningen till att detta projekt startades från början var att Damon ville sammanfoga nöje med välgörenhet. Han har varit involverad i många olika nöjesprojekt för ungdomar innan, men bestämde sig för att det var dags att det skulle gå till ett bättre syfte. Just av den anledningen startades From Children to Children som kommer ha sitt första officiella event den 30/1 på Grand. Just av förtroendet som många personer gav Damon, som olika vuxna och hjälpte till under projektet och stödje honom, är anledningen till att det lyckades som det gjorde.
From Children to Children håller till i Uppsala, men kommer med största sannolikhet att sprida sig till andra ställen i Sverige så fort som vi har blivit stora nog. Hela konceptet med From Children to Children är att kunna sammanfoga nöje med välgörenhet, samt att barn skall kunna bidra till välgörenhet för andra barn, just därför går insamlade pengar till Barncancerfonden.
From Children to Children skall försöka skapa ett nöjescentrum i Uppsala och samtidigt kunna dra in pengar till ett bra syfte, nämligen välgörenhet. Vid ytterligare frågor angående From Children to Childrens historia kan ni kontakta oss med era frågor.

Senaste bidragen till insamlingen

  • From Children to Children