Insamlat hittills: 1 000 Kr

100%

Mål: 1 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
9 personer stödjer denna insamling

För varje barns födelsedag

Alla barn har rätt till att få fira sina födelsedagar så var med och ge dem en chans till ett lyckligt liv.

Att fylla 24 år innebär att man blir ganska så vuxen och inte längre värdesätter sina födelsedagar på samma sätt som när man var barn, då hade man kalas med tårta, presenter samt nära och kära samlade för att fira denna speciella dag. Men alla barn får inte alltid chansen att fira sina födelsedagar, vissa får inte ens uppleva dem. Ca. 300 familjer i Sverige drabbas av den ofattbara tragedin att deras barn får cancer, tillsammans kan vi hjälpas åt att stödja de drabbade. Lyckligtvis har jag själv inte kommit i nära kontakt med cancer men jag känner till sorg och det är en känsla så få som möjligt ska behöva bära.

Så istället för att fira min dag, skänk chansen till ett barn.

Barncancerfondens vision är att utrota cancern och de insamlade pengarna går till forskning och utbildning för att kunna förebygga och bekämpa cancersjukdomar, råd och stöd till de drabbade och deras familjer samt information för att öka förståelsen för barnets livssituation.

Tycker du att det låter som en bra målsättning, skänk då lite pengar till kampen mot cancer :)

Då jag fyller år den 25e februari kommer insamlingen att vara öppen under hela februari, har man inte möjlighet att ge pengar under denna tid finns alltid en chans att gå in på barncancerfondens hemsida och skänka pengar vilken dag som helst på året.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Marcus

  våfflor med Gullsalami

  Mirjams Johan

  Apa

  Ollmon & Sille

 • Sara

  Christin Johansson

  Mirjam

  Amanda ochAndreas

Se alla som bidragit till insamlingen