Insamlat hittills: 0 Kr

0%

Mål: 2 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr

För en andra chans i livet - Second Chance UF

Tanken med företaget är förutom att lära oss att driva ett företag är att göra något bra för människor i världen. Cancer är en sjukdom som många av oss har drabbats av och tanken på att ett litet barn drabbas av denna fruktansvärda sjukdom gör ont i själen. Därför vill vi bidra med pengar för att göra så forskningen kan drivas framåt. Genom att driva det framåt ger vi möjligheten till att fler bekämpar cancern och överlever. Kvinnor, män och barn i världen, vi är alla viktiga och därför är detta verkligen angeläget.

Vi ville komma på ett sätt att hjälpa barn men också ett sätt genom att förbättra miljön. Då kom vi på sättet att återvinna kläder. Vi tänker samla in kläder som personer inte vill ha längre eller som de planerar att slänga. Istället för att låta personerna slänga kläderna så tar vi hand om dem och ser till så att de går att använda igen, till exempel genom att tvätta, stryka eller laga hål. Och för att göra det så miljövänligt som möjligt ser vi till att använda miljövänliga produkter, som tvättmedel och sköljmedel.

Ni undrar säkert nu hur det kommer sig att vi hjälper barn? Jo, 50 % av vår vinst, skänker vi till barncancerfonden. Alla har säkert haft någon i sin närhet som tyvärr drabbats av cancer, de flesta vet vilken hemsk sjukdom det är. Därför vill vi ge barnen en andra chans.