Insamlat hittills: 0 Kr

0%

Mål: 6 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr

För att vi kan göra något stort med hjälp av en femtiolapp!

Jag är inte berörd av barncancer, men jag är rörd över vilka tappra själar dessa barn och ungdomar är. Jag vill gärna se en glädjande insamling som inte innebär att det är till minne för ett älskat barn som förlorat kampen, utan en påminnelse att även det lilla kan göra förändring för många.

Ikväll har jag varit inne hos min granne, som direkt har upplevt och till stor del fortfarande upplever vad cancer hos ett barn innebär. Vi har sorterat kulor och pärlor till det som ska bli SuperSnören för de barn som behandlas för olika typer av cancer. Att stå där och se vad dessa färgglada, vackra och kreativa pärlor står för skar i hjärtat. Det är en tidslinje över vilka steg de har fått genomgå i sin behandling- det är cellgifter, strålning, insjuknande, tillfrisknande, återfall, födelsedagar och bortgång. Men dessa supersnören representerar något oerhört viktigt för alla inblandade. Frånsett själva behandlingarna som tar på alla inblandades krafter, så gäller det att vi förstår hur viktigt det är med livskvalitet för dessa barn och ungdomar, och det är här jag vill starta en insamling; en som ger möjlighet att kunna samla in lite småpengar från envar- så att alla ideella eldsjälar (oftast föräldrar, syskon och släktingar) kan få fortsätta att göra dessa Supersnören som en del av sin terapeutiska resa tillsammans med sina barn!

Vi kan verkligen göra något riktigt bra här, så var med och bidra till något häftigt!

Jag har startat upp ett konto på Swedbank (clear: 8105-9 kontonr: 944 521 899-4) ditt ni kan sätta in valfri summa (minst 50 kr) eller swisha till mig (0704-155 679) så sätter jag över till rätt konto. Jag kommer hela tiden redovisa vår insamling, så ni verkligen vet att pengarna kommer fram! När vi sedan når 6000 kr så kommer jag överlämna summan till den ansvariga för inköp av Supersnören och dess tillbehör.