Insamlat hittills: 120 Kr

6%

Mål: 2 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
1 person stödjer denna insamling

För alla stjärnor i Juletid

För alla stjärnor i Juletid - en julkonsert för att stödja barncancerfonden.

Tänk alla de barn som blivit drabbade av cancer eller de familjer som sörjer en förlust av ett unikt och alldeles underbart barn. Deras jul är antagligen inte likadan som din men förhoppningsvis fylld med lika mycket kärlek. Glädje är någonting som ska finnas med under julen. Paketen som ligger under granen, tomten som knackar på dörren, snön som faller och vaniljstången du hittar i gröten är en viktig del i allt detta. Men tänk om alla du älskar hade varit vid din sida hela tiden, tänk om alla hade funnits kvar, tänk då vad lyckliga alla hade varit.
Den lyckan ska vi hitta tillsammans trots allting genom att ge hopp till alla barn och familjer där ute som drabbats av det offatbara genom att stödja Barncancerfonden i deras kamp om en framtid för alla. "Vi bekämpar barncancer och ser till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver". - www.Barncancerfonden.se

Min insamling kommer ta form som en konsert den 20 december i Halmstad men kommer även finnas här på hemsidan. Tillsammans ska vi skapa en kväll fylld av julstämning med livemusik och kärlek. Kvällen kommer bjudas på ca 1 timmes musik. Jag har underbara vänner som kommer hjälpa mig göra denna kväll möjlig, medverkande:
Nina Nilsson (jag)
Wilhelm Hansson
Gustav Zetterlund
Jonatan Erlingsson
Julia Nylander
Clara Bergsten
Truls Nilsson
Ted Sörensen
Kalle Brissman
Ylva Ågardt
Benjamin Boson

Senaste bidragen till insamlingen

  • Anna