Insamlat hittills: 8 528 kr

85%

Mål: 10 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr
17 personer stödjer denna insamling

Fjärde stolen – inget alternativ för Linnea

När vår dotter Linnéa Wolf drabbades av cancer, fredagen den 13 maj 2011, var vi lyckligt ovetande om hur många barn i Sverige som drabbas av cancer: 300 barn/år. Vi har under året fått lära känna många familjer som drabbats av samma sak som oss och fått många nya vänner på avd. 64 i Lund.
Barncancerfondes slogan är ”tre av fyra barn överlever cancer” Vår dotter satt på "fjärde stolen" länge dvs. var nära att dö av cancern. Nu sitter hon på "tredje stolen" dvs. hon är färdigbehandlad och vi hoppas att hon är frisk. Det tar fem år innan hon är friskförklarad.
Tyvärr har vi under året som gått också lärt känna många barn som inte klarat sig utan dött i kampen mot cancern. Vi startar denna insamling för att vi vill att Barncancerfondens slogan ska kunna bytas till ”alla överlever barncancer” och första steget mot det är att den byts ut till "Fyra av fem överlever barncancer”. För oss skulle det konkret betyda att Linnéa får behålla fler av sina kompisar som hon lärt känna på sjukhuset.
Vi vet hur mycket Barncancerföreningarnas stöd betyder för drabbade familjer och hur viktig Barncancerfondens forskning är. Vi hoppas därför att ni vill vara med och stödja vår insamling.

Senaste bidragen till insamlingen

 • trollkarlsinsamling

  Fam Svemark-Håkansson/Harlösa

  MSB och RSYD Revinge

  Istället för julkort, god jul önskar familjen Elvstrand

  Familjen Mellberg-Borg

  Familjen Johansson i Arup

  Mamma och pappa

  Mamma och pappa

  E Andersson

 • Fam. Gustavsson i Åstorp

  Familjen Liam Ivarsson

  Felix Johansson

  Familjen Sivermark

  Ann-Dorthe Birkeland

  Familjen Hallberg

  E-M Nilsson

  Kristina Ellingjord Johansson

Se alla som bidragit till insamlingen