Insamlat hittills: 0 Kr

0%

Mål: 6 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr

Fanny

Snart är det dags för årliga julkortet och denna gång kan ni göra det hos er vän fotografen Marie Walther =) samtidigt som ni bidrar till Barncancerfonden. Boka er tid genom att maila mig på info@mwpd.se eller ringa 0707-44 76 93 Varje familj får upp till 10 minuter för sin julbild och det är piece of cake ;)

För lite mer än 3 år sedan hade jag besök av en familj vars två döttrar Amanda 5 och Fanny 8 år skulle fotograferas. Minns flickorna så väl för de tyckte att hela grejen med fotograferingen var jätterolig och gav sig in i det med liv och lust. När det var dags att komma och hämta sina bilder följde storasystern Fanny med sin mor. Döm till min förvåning när Fanny räckte över ett ihopvikt papper till mig. I den hade hon skrivit hur fin hon tyckte att jag var. Jag blev väldigt rörd. Detta var första och enda gången jag skulle få något så fint och personligt av någon kund.

Hösten 2015 kollade jag Facebook och stötte på ett fotografi som Jonsters charity hade lagt upp. Såg direkt att det var Fanny på bilden fastän det ändå inte var hon. Den där levnadsglada blicken som jag mindes så väl, var inte där. I texten stod det att denna flicka som heter Fanny hade drabbats av hjärntumör. Ni kan bara ana hur hårt detta slog in i mitt hjärta, kunde inte riktigt ta in det. Hur kan det vara möjligt, sådant här händer inte, får inte hända! Amandas stora syster, Jessica och Mats äldsta dotter.

Det var en kväll med mycket tankar och känslor. Innan jag lade mig återvände jag till FB. Vad jag fick se då tror jag hade en mening. Jag såg ett armband och på det stod det ”Never give up”, ”Hope”, ”Hope, Love, Faith”. Ett armband som var meningen att Fanny skulle ha. Så jag köpte armbandet, kontaktade Fannys mamma Jessica och bestämde en dag jag skulle komma.
När jag fick träffa Fanny var jag inte riktigt beredd på vad jag skulle mötas av. Den där Fanny som jag hade i minnet, levnadsglada med full av liv, var det nu en trött tjej, som hasade sig fram och inte mindes mig. Det var med tungt hjärta jag sedan begav mig hem efter stunden med Fanny och hennes mor.

Nu hade jag Jessica som vän på Facebook kunde jag följde Fannys vardag. Hade hela tiden ett litet hopp inom mig att allt skulle gå bra för henne.

När majbålen tändes slocknades Fannys ljus. Från och med nu kommer jag att tänka på denna fantastiska, generösa, livfulla tjej var gång det är 1 maj och elden tänds. Då tänds ljuset för alla barn som blivit änglar.

Jag hoppas att ni alla vill vara med och bidra till Barncancerns arbete. Deras vision är att utrota barncancer. Deras uppdrag är att bekämpar barncancer och ser till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver.

Jag och min familj välkomnar till en mysig söndag med fika, lek, umgänge och fotograferingen. Låt mig få ta ert julkort på er familj eller bara barnen. Bestäm ni vad det är värt och bidra dem pengarna till barncancerfonden. Jag har ordnat med en egen insamling som heter Fanny på Barncancerfondens hemsida. Jag kommer att visa er när vi ses, hur det går till att bidra.

Följande info:
Första fotograferingen startar kl 10 och sista startar 16.40. Ring eller maila mig för bokning av tid. Varje familj får upp till 10 minuter för sin julbild.
Efter fotograferingen bestämmer ni själva hur mycket ni vill bidra till Barncancerfonden. Kommer att finnas personal på plats som hjälper er genom proceduren.

Ingår följande:
Upp till 10 min fotografering
1 st bildfil i stl 15x20 200 px för egen framkallning. Bilden mailas till er.

Om det är så att ni vill ha mer än bara 1 bild, alltså en vanlig fotosession på 1 timme där vi hinner ta singelbilder på barnen, syskonbilder, familjebilder med mera så kan ni titta på det här julerbjudande jag har. Hela summan för fotopaketet (499 kr) kommer att gå oavkortat till Barncancerfonden. Klicka här!

Gör en god sak för världens barn samtidigt som ni gör något för er själva.

Massa varma kramar till er!
Marie