Insamlat hittills: 0 kr

0%

Mål: 6 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 6 000 kr

Every Child Counts UF

Hej
Vi är två tjejer som heter Sanna och Nora. Vi går andra året på Tingvallagymnasiet i Karlstad. Vi har startat ett UF-företag där pengarna vi får in går till barncancerfonden.

Tänk er att älska någon, ert barn, syskon, pojkvän/flickvän, mamma, pappa, ja vem som helst och denna person drabbas av cancer. Tiden stannar upp och nästan alla timmar på dygnet ägnar man åt denna person. Fast samtidigt så har tiden aldrig gått fortare, de timmarna, dagarna, veckorna, månaderna och åren man fortfarande har med personen har aldrig gått fortare.

Varje år drabbas cirka 300 familjer i Sverige av att ett barn får en cancerdiagnos. Barn ska få vara barn, de ska få leka, måla med en tuschpenna på väggen hemma osv. Men framförallt de ska få vara glada, ha livsglädje. De ska inte behöva oroa sig för morgondagen, om de ens kommer att se morgondagen.

Därför har jag och en kompis valt att vårat UF - företag ska hjälpa barncancerfonden. Vi tar emot bidrag och pärlar egna armband som vi säljer, i hopp om att få ihop mycket pengar att skänka till barncancerfonden. Armbanden finns i rosa, blått, svart och vitt. De kostar 100 kronor varav 65% skänks till barncancerfonden.

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!