Insamlat hittills: 32,600 kr

163%

Mål: 20,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 20,000 kr

Ett klipp för livet

Jag har startat en insamling hos barncancerfonden med slutmålet 20 000 kr. Om vi tillsammans lyckas nå slutmålet inom tidsramen av 30 dagar kommer jag att raka av mig mitt hår! Håret skänks till Änglahår, vilket är en organisation som gör peruker till cancersjuka barn i behandling.
Hjälp mig att nå mitt mål, få ett barn med cancer att känna sig som alla andra barn och glömma sin sjukdom för ett tag.


I Sverige insjuknar ungefär ett barn om dagen i någon form av cancer. Därför är det oerhört viktigt att vi stöttar forskning, utbildning och utveckling om sjukdomen och dess behandling.

Anledningen till att jag brinner för just detta ämne är min erfarenhet inom vården, just specifikt under mitt första år som läkarstudent då jag praktiserade som assistent på en onkologisk barnavdelning på ett sjukhus i östra Jerusalem under sommaren 2012. Utöver den misär sjukhuset led av på grund av underskott på en mängd förnödenheter av allt från personal till sjukhusutrustning och mediciner, fanns där något som berörde mig extra mycket, vilket var att möta cancer sjuka barn med skam över sin hårlöshet. Jag blev starkt påverkad av att få se och höra hur annorlunda dessa barn kände sig till följd av cellgiftbehandlingarna. Under denna period bestämde jag mig för att göra något för att hylla alla dessa starka barn som kämpar mot cancer. Nu är tiden inne för just detta.

Vi kan alla påverka och göra skillnad tillsammans, donera en summa för forskningen och kampen mot cancer!

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Jocke Mårtensson

  Anonym

  Mine

  Anonym

  Caisy

  Anonym

  Mohamed Badredin

 • Anonym

  Josipa Lasan

  Anonym

  Duärgrym

  Anonym

  Agnetha Estberger

  Anonym

  Ann- Christin Hallberg

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!