Insamlat hittills: 10 000 Kr

20%

Mål: 50 000 Kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 Kr
1 person stödjer denna insamling

ERA Sveriges insamling i förmån för Barncancerfonden


Vi tar vårt barnsliga ansvar.

En del människor lyckas behålla barnet i sig ett helt liv. Andra glömmer bort det och går vilse i vuxenlivets allvar. Sedan finnas det barn som tidigt tvingas konfrontera livets allvar och mörker när cancer söker hemvist i deras kropp. Det är ett obeskrivligt trauma varje gång ett barn och dess familj drabbas av denna hemska sjukdom. Lika obeskrivlig är lyckan när läkarna blåser faran över och den ärrade familjen kan återgå till ett normalt liv. Men det är inte alla drabbade som får uppleva den lyckan.

Som bostadsmäklare träffar vi dagligen människor som är i olika faser i livet; den växande familjen, den krympande familjen. Livsöden som ibland utstrålar glädje, men som ibland är kantade av tragedi och sorg. För ett ögonblick eller två hamnar vi i rollen som lyssnare, psykolog, familjerådgivare och medmänniska. Vi får förmånen och förtroendet att kliva in i människors liv och vara en del av deras nutid och framtid.

Vi vill gärna ge tillbaka genom att samla in pengar till Barncancerfonden, för att hjälpa drabbade barn samt ge forskarna möjligheten att få bukt med denna otäcka sjukdom.

Senaste bidragen till insamlingen

  • ERA Sverige skänker en julgåva