Insamlat hittills: 22 350 kr

112%

Mål: 20 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 20 000 kr

Engman & Sättermon Byggentreprenad AB

ES Bygg AB vill stödja forskning och familjer som blivit drabbade!

Vi alla drabbas av tragedier i livet. En ofattbar förlust av någon nära, eller någon annan i ens omgivning.

Vi på ES Bygg AB är bra på det vi gör och vi får dagligen lösa problem och skapa trivsamma miljöer där människor och familjer bor. Cancer är dock inget problem vi kan lösa, men vi kan däremot hjälpa till att utrota cancer. Därför har vi valt att starta en insamling till BarnCancerfonden med hopp mot forskning och en bättre framtid för barn och familjer som blivit drabbade. I Sverige insjuknar ungefär 1 barn om dagen i någon form av cancer vilket är en hemsk siffra.

Vi på ES vill engagera oss och har därmed beslutat att stödja forskning mot cancer då vi har hopp om att göra skillnad för barn och deras familjer som blivit drabbade.

Vårt företag kommer skänka 100 kr i gåva för varje nyinkommet projekt, stort som litet, och har ett mål att uppnå till 31 December 2015. Det vill säga att vår gåva skickas när du anlitar oss för ditt projekt. Men du som kund kan också göra skillnad genom att i kontraktet kryssa för:

"Jag/vi vill vara med att bidra... (X KR)... för att utrota cancer".

På fakturan tillkommer den valda summan och det bifogas därmed ett kvitto från BarnCancerfonden med den totala insamlingen som du medverkat i. Vårt företag vill stödja forskning och människor som blivit drabbade.

Väl mött // ES-Crew

Senaste bidragen till insamlingen

  • Anonym

    Projekt 2016

  • Anonym

    Projekt 2015

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!