Insamlat hittills: 192,900 kr

1929%

Mål: 10,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 10,000 kr
4 personer stödjer denna insamling

Hjälp oss i kampen mot barncancer

Välkomna till en kväll där vi tillsammans fokuserar på det tunga ämnet barn och cancer. Syftet är att lyfta, belysa och informera i ämnet samtidigt som vi tillsammans samlar för att hjälpa forskningen framåt. Vi vill visa att alla kan bidra och göra något. Vi ser en stor möjlighet för Norrköping, kommunen, näringslivet och privatpersoner att gå samman och göra skillnad. I år lyfter vi ämnet kring barn och cancer. Vi tror och hoppas på att galan blir återkommande, där vi år efter år får möjlighet att tillsammans med hela Norrköping göra skillnad inom viktiga ämnen som ligger oss alla varmt om hjärtat.

Vi hoppas att alla som kan är med och stöttar galan och insamlingen som i år riktar sig till att bidra till Barncancerfondens viktiga insats. Galan kommer att informera i det viktiga ämnet barn och cancer, men också fokusera på att samla in pengar som går till Barncancerfondens viktiga arbete.

Välkommen att delta i En kväll för barnen du också. Tänk på att du bara genom att delta bidrar till att stödja Barncancerfondens arbete då hela överskottet, hälften av biljettpriset går oavkortat till Barncancerfonden.

Under kvällen kommer vi tillsammans att få ta del av berättelser och information i ämnet barn och cancer, men även känna hopp i musiken och insamlingen som vi gör tillsammans. För dig som vill vara med på plats så kan du köpa biljetter för 1495 kr vilket inkluiderar entrébiljett, välkomstdrink och trerättersmiddag. Överskottet, hälften av biljettpriset går oavkortat till Barncancerfonden. För dig som är med, eller inte kan vara med, men vill hjäpa oss att stödja ändå kan stödja oss genom ett bidrag till denna insamling. 

Stort tack för att du hjälper oss i kampen mot barncancer!

Senaste bidragen till insamlingen

  • Anonym

    Anonym

  • Anonym

    Anonym

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!