Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Nu slår vi cancern på käften!!

2022-01-08

Analysen är färdig! Det går inte att mäta andelen cancerceller 🎉

Men de får likväl utslag, även om det med 0,001% noggrannhet i analysverktygen inte är tillräckligt mycket cancer för att få ett mätvärde. Och då det fortfarande finns spår av cancercellerna så kommer Elle att behandlas i enlighet med protokollet för intermediär risk.

Vilket inte skiljer sig speciellt mycket från standardriskprotokollet som det stod emellan.

Så i kommande vecka fylls supersnöret på med några fler pärlor då det blir en ny sövning och lumbalpunktion. Sedan dropp innan vi fortsätter med cytostatika i tablettform hemma i Gävle.

Kortisonet har börjat trappats ut från i måndags, vilket innebär att jag ser mer och mer glimtar av min humoristiska och älskvärda unge. Som jag har saknat den ungen ❤️❤️

Men hon har fortfarande väldigt ont i perioder, fortsatt kopplat till biverkningar av medicineringen och främst vinkristinet. Vilket innebär utbrott på mamma och jag får därför agera lite slagpåse emellanåt. Klart att det är tufft, men det är också glömt, i samma stund som hon ber mig att ligga nära och hennes lilla hand sträcker sig efter min 💕

Det är helt enkelt kopplat till både kortisonet och hennes smärtor. Vem kan vara glad när man har ont? 🥴😥

Nu ser både hon och jag fram emot att smärtorna släpper och att hon känner sina ben bättre så hon vågar börja använda dem lite grann. Det är kännbart att hon inte har haft kraft att stå på benen sedan 30 nov. 

 #HjälpElleHjälpa #EllePropell #fuckcancer #besegrabarncancer #leukemiall #barnochcancerhörinteihop

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum