Insamlat hittills: 270 kr

20%

Mål: 1 337 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 1 337 kr

Julen - Barnens högtid

För många av oss i gruppen innehåller julen många glädjemoment- Jullov, Julafton, ledighet och dator! Medans andra är tvingade att kämpa varje dag - för sina liv.

För många av oss i gruppen innehåller julen många glädjemoment- Jullov, Julafton, ledighet och dator!
Medans andra är tvingade att kämpa varje dag - för sina liv.

Cancer är en vidrig sjukdom, oavsett vem den drabbar. Men i min värld så är Cancer vidrigast när den drabbar barn. Tanken om oskyldiga barn som behöver slåss för sina liv berör mig djupt.
Jag hoppas att vi CSGO Trade Sweden, tillsammans, kan visa att vi är Sveriges BÄSTA tradingsida med stora givmilda hjärtan.

Jag har valt att stödja barncancerfonden, då den ligger mig lite extra varmt om hjärtat. När jag gick mitt andra år på gymnasiet fick min bästa kompis cancer (Leukemi). Min kompis var 17 år, och min värld vändes upp och ned. Lyckligtvis slutar denna historia lyckligt, idag är min kompis 21 år och cancerfri.
Jag är otroligt glad att det har gått bra för min vän och jag skulle inte ens önska min värsta fiende cancer - så hemsk är faktiskt sjukdomen.
Sen dess har jag slutat att använda "cancer" när jag gamear och när jag ser folk ingame skriva saker som "Get cancer" så stör det mig då jag nu vet vilken helvetesresa det verkligen är. Cancer är ingen lek, det är ett riktigt helvete.

Jag hoppas att vi i framtiden kommer leva i en värld där cancer kan botas och att 100% av de som drabbas överlever.

Tack för att ni vill hjälpa oss Admins och Moderatorer på CSGO Trade Sweden att försöka göra världen till ett lite varmare ställe. 

- Henrik "Henkovarg" Karlsson 

Senaste bidragen till insamlingen

 • Oliver :)

  En givmild grabb!

  Dempan

  Cancer är en hemsk sjukdom som ställt till det för flera i min omgivning, att ett barn ska behöva bli sjuk, så pass sjuk att den faktiskt riskerar att dö är smärtsamt. Godjul!

 • Christoffer S

  Henrik Henkovarg Karlsson

  Henkovarg https://www.facebook.com/groups/csgotradesweden/ https://www.facebook.com/csgotradesweden/

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!