Insamlat hittills: 67 873 kr

68%

Mål: 100 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 100 000 kr

Cornelia

Cornelia har Akut Lymfatisk Leukemi (ALL), den diagnosen fick hon den 16 juni efter vi legat i närmare en vecka på barnintensiven med hennes lillasyster. Livet tog en plötslig vändning och 100 dagar senare startar vi äntligen insamlingen för cancerforskning.

Cornelia insjuknade under våren 2014 och allt började med ett brutet ben kring två årsdagen. Den 16 juni fick hon diagnosen Akut Lymfatisk Leukemi. Tack vare forskning är prognosen för leukemi betydligt bättre under senare år. Detta tack vare en bättre diagnostik och en allt effektivare behandling.

Cornelia har det tufft men hon är en riktig kämpe. Hon kan ord tvååringar inte borde kunna. Hon vet vad olika cytostatika heter och hon vet precis vad "sätta nålen" betyder. Hon har inte gått sedan april men gör tappra försök att hitta balansen på sina smala ben. Hon är modigare än någon vi har träffat. Hon är stark. Hon är vår hjälte!

Forskning betyder allt. DU kan göra skillnad! Skänk en slant idag, eller varje månad.

TACK!
//Micke och Malina


Vi lyckades samla in 50 000 SEK under 2014 och vi är överlyckliga för detta! TACK alla! Vi ger inte upp, Cornelia kämpar sig igenom varje dag och vi är oändligt tacksamma för allt stöd.
NI gjorde det möjligt 2014 - låt 2015 bli ännu bättre, du har möjlighet att hjälpa oss att samla in mer och göra skillnad.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Maria Walmann

  Anonym

  Daniel Brandt

  Anonym

  Anna

  Anonym

  Jonas Forsström

 • Anonym

  Hanna och Lovisa Lundmark

  Anonym

  Elin Sjölund

  Anonym

  Eddie strand

  Anonym

  Anna Lena Boucht

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!