Insamlat hittills: 174 250 kr

174%

Mål: 100 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 100 000 kr
438 personer stödjer denna insamling

Till minne av vår tiger

Claudia har lämnat oss

Vår tiger Claudia föddes i februari 2009. Efter tio veckor diagnosticerades hon med ögoncancer, retinoblastom. Tre år senare var hon behandlingsfri.


Tolv år efter den första cancern kom den andra, nu i bihålorna. Tigern kämpade i två år. Hon hade en fantastisk syn på livet. Ni som kände henne, ni vet. Hon njöt av det goda och kämpade mot det onda.

 
Tyvärr spreds hennes cancer till hjärnan och ryggmärgen. Till slut tog den henne. I maj 2023 tog kampen slut. Vårt barn lämnade jordens yta.


När Claudia insjuknade första gången överlevde tre av fyra barn cancer. I dag överlever fyra av fem. Men ett barn som inte klarar sig är ett för mycket. Därför startar vi denna insamling till minne av vår tiger. Det är vad hon hade velat - kämpa! Låt oss tillsammans stödja Barncancerfonden, som kan göra så att färre barn ska behöva gå igenom det som Claudia, och vi hennes nära, har gått igenom. Forskning gör skillnad! 


All kärlek. ❤️

Senaste bidragen till insamlingen

 • Sara Eldén

  Tänker på er, som jag gjort sen den dagen jag höll om dig Daniel, då du grät där i lunchrummet på Sociologen, när du fått veta. Jag kommer fortsätta tänka på er för Claudia har berört. Nu tänker jag på hennes Converse och på det blåa håret. Så fin.

  Ina, Clas, Lykke och Iris

  Kära Coco, vi älskar dig.

  Anonym

  ❤️

  Anonym

 • Johanna Stål

  Anonym

  Karin Lindström med familj

  Sov i ro du tappra tiger.

  Julia Bima och pappa

  Älskade unge

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!