Insamlat hittills: 7 443 kr

74%

Mål: 10 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 10 000 kr

Christians resa på cykel genom USA - nu till förmån för Barncancerfonden

Följ en 23-åring på hans livs semesterresa och skänk pengar till Barncancerfonden

Jag heter Lars Erik Jönsson och bor i Karlstad. Min son Christian Bothén håller på med sitt 23-åriga livs största äventyr – han cyklar tvärs över USA från östkust (Yorktown, Virginia) till västkust (San Francisco, Kalifornien). Det är en resa på 630 mil som påbörjades 27 maj. Han räknar med att resan kommer att ta ungefär 2 månader.

Under resan har han redan mött ett antal intressanta människor. Många av dem han möter gör sina resor för att samla in pengar till välgörenhet. När jag läste om det kom jag att tänka på något. Jag fick en idé om att utmana privatpersoner och företag, att med Christians resa som bas, samla in pengar till barncancerfonden. Min idé är att skänka en summa pengar för varje mil som Christian cyklar – jag tänkte själv bidra med 1 kr per mil, alltså 630 kr, man tänker lämna öppet för övriga vilken summa man donerar. Varje bidrag kommer att tas emot med glädje!

För er som vill kombinera gåvans glädje med att följa Christian under resan finns han finns på Facebook och dessutom på en egen blogg om resan:

http://christianbothen.wordpress.com/

Självklart har jag förankrat idén med Christian och han tycker det skulle vara kul om hans cykeläventyr skulle kunna generera pengar till en god sak.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Jonas Gunnarsson

  Anonym

  Stefan Wingefors

  Anonym

  Mats Hjalmarsson

  Anonym

  Stella&Tintin Wingefors

 • Anonym

  Therese Gunnarsson

  Anonym

  Erik med vänner

  Anonym

  Eva Larhult

  Anonym

  Karin Berglund

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!