Insamlat hittills: 21 800 kr

87%

Mål: 25 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 25 000 kr

Charmtrollet Emilia

Vårat lilla charmtroll Emilia har nu blivit tre år. I november förra året insjuknade hon i Leukemi (ALL). Det var som om den värsta mardrömmen man kunde tänka sig blev verklig och aldrig vaknar man upp ur den.
Emilia har det riktigt jobbigt. Hon slutade gå nästan direkt av de starka medicinen och hon har ofta så ont i kroppen. Men hon är så duktig och kämpar verkligen för att komma tillbaka. När hon har sina pigga perioder är det så härligt att höra henne prata och höra hennes smittsamma skratt. Hon charmar verkligen då. Ibland är hon se nere och det svider i hjärtat då.
http://charmtrolletemilia.blogspot.com/

Nu har vi startat denna insamling för målet är ju att alla barn ska överleva denna fruktansvärda sjukdom som cancer är! Med många bäckar små så måste vi till slut övervinna cancern!
*************************************************************
Emilia är nu inne i underhållsfasen vilket betyder att hon får cytostatika hemma endast. Hon är piggare och gladare och har börjat på dagis!

Tack alla snälla ni som har betalt in pengar till Emilias insamling! Pengar som går till bland annat forskning för att flera barn ska överleva sin kamp mot cancern! Vi har tyvärr träffat flera små kämpar som förlorat sin kamp och nu är änglar och det är så tungt. Villl inte att flera föräldrar ska behöva uppleva detta så fortsätt skänka pengar till barncancerfonden!

*************************************************************
Tack alla som gjort att vi nått upp målet. Nu höjer vi nivån för att få ännu mera pengar till cancerforskningen. Inga barn ska behöva dö unga! Vi måste fylla den 4 stolen!

En stor Kram till alla fina givare!

************************************************************

GOD JUL
och
GOTT NYTT ÅR

Vi har haft ett år där Emilia bara mår bättre och bättre (med vissa dippar) och börjar närma oss slutet av behandlingen som är i slutet av maj.
Tyvärr har vi lärt känna flera barn som blivit änglar under och barncancerfonden känns bara viktigare och viktigare. Så viktigt att forskningen går vidare så vi slipper tomma stolar!
Tack alla givare som hjälpt oss uppnå målet!

Nu höjer vi målet ytterligare och hoppas på ett bra 2012!

*************************************************************
Nu har Emilia avslutat sin behandling och även gjort benmärgsprov och LP. Båda testen visade att det inte fanns några cancerceller!
Det betyder att nu är det avslutat och Emilia kommer fortsätta med kontroller framöver. Nu första året blir det varje månad och sedan varannan månad osv.
Men vi hoppas nu att Leukemin är borta för alltid och detta kommer vara ett minne blott. Dock ett starkt minne med allt vi gått igenom.

Kramar till er alla och ett stort TACK!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

God Jul och Gott Nytt År 2013!

Önskar Cissi, Micke, Emilia och Alicia
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2016: Emilia mår bra.
Har lite svårare att orka än andra barn och blir lättare trött.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Derry

  Anonym

  Heja Emilia och dina vänner på Q84, Janina

  Anonym

  Mamma, Pappa, Emilia och Alicia

  Anonym

  Petra med familj

 • Anonym

  Helena Gummesson Hall

  Anonym

  God jul från mormor

  Anonym

  Malin Lundqvist

  Anonym

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!