Insamlat hittills: 10 700 kr

71%

Mål: 15 000 kr

Jag vill bidra
527 dagar kvar att stödja
Målsättning: 15 000 kr

Charlies vänner

Vår Charlie drabbades av Rabdomyosarkom i maj 2015. När ens barn drabbas av cancer slås en del av en själv i spillror och en hel familj drabbas. Inget barn, familj eller anhörig ska behöva gå igenom den tuffa tid som väntar.

Vi vill genom denna insamling bidra till att forskningen runt barncancer fortskrider och vi vill även bidra till det fantastiska arbete barncancerfonden gör för oss drabbade.

20160911
Charlie är nu klar med sin behandling. Han forsätter nu med sina kontroller var fjärde månad för och se så inga nya tumörer kommer. Vi fortsätter samla in pengarför 80% räcker inte! Det räcker inte att 80% klarar sig, alla barn ska kunna bli friska från denna sjukdom, få uppleva livet. Tillsammans kan vi!!❤️

20210705

Charlie fortsätter gå på kontroller och det ser bra ut. 🙏🏻 
Han har senaste åren dragit på sig på perthes sjukdom (höftsjukdom) samt allergi. Men det är inget denna kämpe inte klarar av. Vi fortsätter kämpa för alla barns chans att överleva cancern. 85% räcker inte! Alla barn ska klara detta!! Heja våra kämpar, heja livet!

 

2021210

Charlie ses som friskförklarad nu. Blandade känslor men ändå skönt men ändå skrämmande. Svårt att beskriva faktiskt. Det är skönt men ändå skrämmande då man levt i denna bubblan länge. Han kommer gå på årliga kontroller fram till han är 18 år, detta pga sena komplikation, forskning men inte för själva cancern. Men oavsett så kommer vi fortsätta framåt för att låta forskningen gå framåt och för att stötta alla dessa kämpar med familjer! Heja forskning! Heja livet! 

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Susanna ratanamanee

  Anonym

  Ozzy och viggo

  Anonym

  Stella Stina Susanne och Patrik

  Anonym

  Sandra ?

 • Anonym

  familjen Clintelöf

  Anonym

  claes

  Anonym

  familjen Clintelöf

  Anonym

  Britt-Marie Brün

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!