Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Nu kör vi

Här sitter vi nu igen och har äntligen kommit igång med vårt planerande. Och vi är Therése och Hanna. Hästtokiga Tidaholmare med en stark klubb som gillar roliga upptåg och att bidra till samhället.

 

Det är mycket att tänka på... det är många stunder som vi pratat men inte riktigt vetat hur vi ska räcka till och kunna hjälpa. Nu har vi startat vår insamling och börjat lägga vårat pussel.

 

Men en sak är säker, vi vill göra skillnad.

I Sverige överlever drygt 80% av alla de barn som drabbas av den förfärliga sjukdomen. Det är 20% för lite.. Det är alltså över 300 familjer som varje år får detta besked om deras dotter, son, bror, syster & barnbarn. Detta är endast i Sverige.

Vi vill vara med och stötta barncancerfonden i deras arbete.

Den 7e april kommer vi i Tidaholmsbygdens hästklubb att arrangera en hopptävling och skänka alla intäkter utan mellanhänder direkt till barncancerfonden.

Att detta ska bli roligt det vet vi men förhoppningsvis genererar det en hel del pengar till fonden så att vi kan rädda fler barn.

 

På återhörande

 

Många kramar

 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum