Insamlat hittills: 0 kr

0%

Mål: 15,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 15,000 kr

Cafe Malva

Café Malva är ett speciellt café. Vi är ett café som valt att engagera folk i barncancerfonden..
Cafét är döpt efter en liten flicka vid namn Malva, som för lite mer än ett år sedan drabbades av den elakartade cancersorten Neuroblastom. Jag har fått följa deras resa, kampen mot ett friskare liv genom att läsa vad Malvas mamma skrivit i en blogg under tiden som varit..

Sjukhusbesök, operationer, mediciner... En ständig kamp för att vinna över cancern är inget man kan undvika att bli berörd av.. Malva har under tiden mått bra vid vissa tillfällen, sämre vid andra.. Men utifrån vad jag läst och hört, verkar Malva vara en stark tjej, en riktig kämpe! Hon kämpar och kämpar för att vinna över denna sjukdom.. Hon är envis, hon är stark, men hon är också otroligt pigg, glad, hjälpsam och söt liten tjej.. Som vilken tjej som helst i hennes ålder..

Alla barn förtjänar att vara friska, att ha en normal barndom, att få vara ett barn.. Hjälp till, bidra, ge en gåva.. Gör någonting för att hjälpa barncancerfonden att hitta ett botemedel mot denna hemska sjukdom.. Så att varje barn får leva ett liv, som varje litet barn förtjänar att göra.

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!