Insamlat hittills: 2 150 kr

22%

Mål: 10 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 10 000 kr

Buda på pepparkakshuset

Denna smakfulla villa har vi uppfört med hjälp av kärlek! Nu vill vi att du ska hjälpa oss att skänka denna kärlek vidare. Buda på pepparkakshuset och pengarna går oavkortat till Barncancerfonden.

Varmt välkomna till denna smakfulla enplansvilla! Huset är nybyggt 2013 och har en utsökt standard som inte kommer att lämna någon hungrig. Den matglade kommer att må gott i det mumsiga köket eftersom köksinredningen är gjord av det exklusiva materialet kristyr. Du får dock se till att inte äta upp köksinredningen innan maten är färdiglagad! Ett enhetligt golv av nonstop är insatt i husets samtliga rum. Ett läckert sällskapsrum som rymmer hela familjen, här kan ni sitta och kalasa medan ni njuter av den öppna spisen som är gjord av delikata pepparkaksplattor. Visst renoveringsbehov finns dock då husets material är väldigt ömtåligt och de nuvarande ägarna en gnutta klantiga.

Känner du dig manad att bli ägare till en av Sveriges smarrigaste villor?

Genom att lägga ett bud bidrar du eller ditt företag till en godhjärtad sak! Pengarna går oavkortat till Barncancerfonden. Budgivning pågår till fredagen den 20 december kl 12:00. Pepparkakshuset kommer att lottas ut bland de som har lagt bud.

God Jul önskar Jonas Nilsson Fastighetsförmedling.
www.jnf.se

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Annika Keisu

  Anonym

  Fam Reinholdt Luleå

  Anonym

  Fam.Sudin Luleå

  Anonym

  Jan och Inez Nilsson

 • Anonym

  Clara Hjelte Hall

  Anonym

  Einar Hjelte

  Anonym

  Will Hjelte Hall

  Anonym

  Göran Brännström

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!