Insamlat hittills: 24 150 kr

242%

Mål: 10 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 10 000 kr

Boxholm Triathlon 2016 för Barncancerfonden!

OBS! - om du har bl.a. Nordea kan det hända att man måste se över sina kort inställningar för betalning på internet med kort för att kunna göra betalningen

Även om man kan vara ganska trött på barn ibland som tex när de lägger sig på golvet på ICA och vrålar att de vill ha en Hello Kitty tidning och att du nu inte är deras kompis längre och är rent av jätte superduper dum; eller när de blir till gummikropp, vägrar samarbeta och skriker i största allmänhet när du försöker få på dem vinteroverallen och man svettas där med vinterjackan på; eller vägrar äta… inte ens röra vid… den goda, ekologiska, långkokta maten du stått o lagat hela dagen utan bara gråter att den är äcklig och att IKEAs köttbullar är mycket godare; eller när de torkar av snoret och sylten från frukosten på dina jobbkläder när du precis ska gå på viktigt möte; så är barn helt fantastiska, faktiskt är till och med andras barn också helt fantastiska! Cancer däremot är bara skit, orättvist och åter förbannad skit!

Barncancerfondens viktiga uppdrag är att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver.

Eftersom vi har barn som är fantastiska och våra vänner har det också, vill vi tillsammans stödja dessa duktiga forskare så de kan hjälpa våra familjer och vänner som drabbas genom denna insamling. Dessa barn är tuffa och otroligt inspirerande som kämpar så hårt, mycket hårdare än vi som kör Boxholm Triathlon 2016 kan föreställa oss.

Var med och stöd genom att tävla eller satsa på någon som tävlar genom att #-tagga den personens namn. Annars kan du bara stödja i alla fall!

Nu kör vi!!

#cancernejtack #boxholmtriathlon2016

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Marie Hansson med familj

  Anonym

  Fredrik & Sophie Wedén

  Anonym

  Annelie Elfwing

  Anonym

  O B A A

 • Anonym

  Petter Plöjel

  Anonym

  Erik & Hanna Sjöström

  Anonym

  Kristina & Henrik

  Anonym

  Lotta & Oscar

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!