Insamlat hittills: 0 kr

0%

Mål: 1,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 1,000 kr

Beatrice

En blomma blommar inte utan näring, en cancersjuk blommar inte utan forskning...

Varje dag tänker jag på hur det var när jag var sjuk, men minnet sviker mig, jag minns inte, jag var så liten.

Och tur är/var väll det? men alla vill ha svar. Jag tror aldrig att jag kommer att få svar på allt jag vill, men jag vill hjälpa alla som sitter/satt i samma situation som jag.

För att göra en lång historia kort.

Jag var två år när dom upptäckte min sjukdom, leukemi (blodcancer) och cellgift och strålbehandling började, pågick i 2 år. Så när jag blev fri från cancern var jag alltså 4 år gammal, men det slutade inte där, jag fick gå på kontroller tills jag var 16-17 år , minns inte vilket år jag slapp gå dit. Men dom åren var nog värre för mig än när jag var sjuk. Att gå till sjukhuset ta blodprov och sedan sitta i flera dagar och vänta på läkarens besked om den hade kommit tillbaka eller inte, men jag hade tur och har fortfarande tur, för jag är fortfarande frisk och idag är jag 20 år, ska snart fylla 21.

Men utan forskningen hade jag inte suttit här idag och skrivit detta, jag hade inte ens existerat på denna jord, och när jag var mindre kände jag skuld till mina nära och kära för att dom inte fick ha ett "normalt" liv utan så många sjukhusbesök, och en cancersjuk dotter.

Men nu känner jag ingen skuld, utan bara tacksamhet. Så har du lite tid och pengar över? Hjälp barnen att bli friska genom att bidra till forskning, för som sagt utan forskning skulle inte jag finnas här idag ...

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!