Insamlat hittills: 700 kr

70%

Mål: 1 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 1 000 kr

Barnens Konstverk

Vill du köpa konstverk gjort av barn för att stödja fonden? Se mina kontakt uppgifter och skriv ett mail så får du det levererat till din brevlåda!

Sammanfattning:
Vi vill hjälpa barnen som drabbats av cancer genom att starta ett välgörenhetsprojekt där vi samarbetar med Barncancerfonden.
Projektet kommer gå ut på att vi ska sälja konstverk, gjort av barn! Konstverken kommer vara färgglada, fantasifulla teckningar.
Bakgrund:
På Hotell- och Restaurangskolan läser vi från hotell linjen (årskurs 2) entreprenörskap och därav ska alla elever göra ett projekt – som ska stödja cancerfonden.
Förväntade resultat:
Vi förväntar oss ett resultat på att folk kommer gilla iden, den goda tanken och kommer vilja stödja Barncancerfonden och att varje bidrag räknas. Vi vill även att förskolebarnen som vi vill ska engagera sig i det här projektet med hjälp av deras teckningar ska känna att dem är med och hjälper andra barn som har det svårt, bara det är ett av dem resultat vi hoppas på.
Vi förväntar oss även ett resultat på att sprida Barncancerfonden så den når ut och blir ännu större. När folk hänger upp sina konstverk på väggen vill vi att dem ska berätta historian för sina vänner att den är köpt för att stödja Barncancerfonden.

Tidsplanering:
Under tre veckors tid kommer vi jobba intensivt för att genomföra försäljningen.
Vecka 37 kommer sälja konsten i Mässen som är Hotell- och restaurangskolansmatsal där det passerar ca 200 gäster varje dag.

Kontakt:
Julia Mehnert Johanna Pantzare
Email: Julia.mehnert@hotmail.com
Email: jojjo.pantzare@hotmail.com
Nummer Julia: 0723182697
Nummer Johanna: 0762091949
Stad: Nyköping

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Lennart Castegren

  Anonym

  Anonym

  Nina Melin

 • Anonym

  Marie-Louise Freden

  Anonym

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!