Insamlat hittills: 0 kr

0%

Mål: 20,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 20,000 kr

Barnens Fond - Andréa Toresson

Mitt namn är Andréa Toresson, jag har valt att starta upp en fond för att visa var jag står i kampen; Barn som drabbas utav cancer. Jag har även fått den stora äran att få lov att vara den av Team Rynkeby Helsingborg 2014. Målet med insamlingen kommer vara att ge barnen leksaker, tv och datorer till sjukhus och avdelningen på Ronald McDonald Hus i Lund.

Hej
mitt namn är Andréa Toresson, jag har valt att starta upp en fond för att visa var jag står i kampen; Barn som drabbats utav cancer. Jag har även fått den stora äran att vara en del av Team Rynkeby - Helsingborg 2014.

Jag är otroligt glad och tacksam att få vara en del av detta, det ger mig sådan lycka och känsla av stolthet att få representera Barncancerfonden på detta sättet.

Min tanke med denna fonden är att; alla kan bidra, lägg vad ni önskar 10, 20, 50 eller 1000 kronor, alla belopp är välkomna. Alla pengarna fyller sitt syfte. Små som stora. Målet med insamlingen kommer vara att ge barnen leksaker, tv och datorer till sjukhus och avdelningen på Ronald McDonald Hus i Lund.

Hjälp barn som drabbas utav cancer.

Tusen tack på förhand!

Vänligen
Andréa Toresson

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!