Insamlat hittills: 2 300 kr

2%

Mål: 100 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 100 000 kr

Barncancer-Kampen 2015

Söndagen den 22 november kl 9:00 – 15:00 arrangeras en välgörenhetslöpning i Pålsjö Skog i Norra Helsingborg. Tanken är att alla, oavsett nivå, ska kunna delta och bidra.

Upplägget är att man springer (eller promenerar) en 5 km-slinga och för varje varvning skänker man en förutbestämd summa pengar till Barncancer-fonden. Om du t.ex. bestämmer dig för att skänka 100 kr/varv och springer 15 km skänker du totalt 300 kr. Det kommer att finnas funktionärer som hjälper till att hålla koll på hur många varv du sprungit. När du känner att du sprungit klart får du reda på antalet varvningar och sätter själv in ditt bidrag på vår insamling till Barncancer-fonden.

ULTRA – För oss som har svårt att vara lagom
För oss som vill testa våra gränser kommer vi att köra eventet i 6 timmar och därmed också ge deltagare möjlighet till att köra den klassiska Ultra 6h. Det innebär att man springer i 6 timmar i sträck och ser hur långt man kommer.

Det kostar ingenting mer än bidraget till Barncancer-fonden att delta. Vi står för funktionärer vid varvnings-stationen som håller räkningen på varven samt vaktar ev. väskor o dyl. Man står själv för dryck och förtäring som kan lämnas vid varnings-stationen.

Väl mött!

Senaste bidragen till insamlingen

  • Anonym

    Jenny Nilsson

    Anonym

    Klimat-Transport & Logistik AB

  • Anonym

    kristina

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!