Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Onsdag 13 februari

Nu har det gått flera dagar sen jag skrev sist. Dagar som har bestått av oro , hopp och frågor i mitt inre. 

Matildas resa i detta är jobbig. Hon har börjat sin cytostatika behandling för ett tag sedan och hon har feber som går upp och ner. Blodtrycket sjunker, för att sedan gå upp igen osv. Hon är trött och sover mycket. 

Det ska sättas in en sond, så att hon får i sig den näringen som hon behöver. Hon behöver näring för att orka. 

Jag känner mig så handfallen. Är ca 10 mil ifrån henne och har inte praktiska möjligheter att åka så mycket som jag vill. 

Jag vill att hon ska veta och känna att alla älskar henne så mycket. Ge henne hopp och lycka på något sätt. Få henne att se framåt. 

Idag på morgonen hade hon 41 i feber. Även om jag vet att vårdas på ett helt fantastiskt ställe, på Östra sjukhuset i Göteborg. Så finns tankarna ändå......orkar hon? 

Försöker att inte tänka så, försöker att tro och ha tillit till att hon orkar och hon klarar detta. För hon SKA klara detta. Det finns inget annat alternativ......i hjärtat. 

Älskade lilla Matilda. 

 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum