Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Måndag 4 februari

Måndag och en ny vecka. Matilda ligger på uppvaket efter nya benmärgs provtagningen. Nu är det bara att vänta och se resultaten. " Bara", är inte bara för ovissheten tär. 

Vad ska jag göra för att få pengar till denna insamling. Vid ett av mina inlägg så hade Facebook "tagit över" insamlingen via en ruta "skänk en gåva till valfri ideel organisation" Alla dom 55 personer som har skänkt en gåva trodde att det var till min insamling till Barncancerfonden, men nej, det gick via FB:s egna insamling. Egentligen så spelat det ingen roll. För huvudsaken är att BCF får in pengar, eller hu? Men lite snopet var det. Såg efter ett tag att det fanns det krysset där man kunde ta bort FB:s insamling...........svagt vitt. Inte lätt att se. Frågan är varför tar FB över insamlingar? Hur ska jag kunna tacka dom 55 stycken som har skänkt en gåva när jag inte kan se vilka det är? Så om Ni som har skänkt läser detta. Ett stort hjärtligt tack för er gåva. 

Strunt samma, lägger inte energi på det. Det finns två saker som går över allt annat nu och det viktigaste är Matilda och hennes familj och det andra är insamlingen till Barncancerfonden. 

Just nu gäller det att ta ett steg i taget, framåt. Och hoppas på att alla stegen går just framåt så att vi slipper steg bakåt. 

Matilda är en kämpe, så även om oddsen inte är så bra prognos mässigt så finns det ändå möjlighet att det allt det här slutar bra. Älskade lilla Matilda. 

I höstas så brann det i deras kök och familjen kunde inte vara hemma på 2 månader pga sanering efter rökskadorna. Och nu detta. 

Förrgår kväll hade hon frågat sin mamma " kommer jag att dö?". Tänk vilka tankar och funderingar ett litet barn har. INGA barn ska behöva ha dessa funderingar. 

Det svider så i ett mormors hjärta, tårarna rinner av och till. Ena stunden är hoppet uppe, andra stunden är det sorgen som tar över. sorgen över situstionen, över vad Matilda ska behöva gå igenom. Den här känslomässiga berg och dalbanan är tuff. För mig, hennes farmor, mostrar, morbröder fastrar och farbröder men tuffast är det ändå för Matilda och ehnnes mamma och pappa och syskon. 

Så snälla. ni som läser. Om ni har möjlighet så sätt in en gåva till den här insamlingen. För utan forskning så kommer inte forskarna fram till något bättre, kommer inte fram till förebyggande osv.........forskning är viktigt. egentligen oavsett vad det gäller, men just nu för mig och många andra så är det barncancer forskning som är viktigt. 

 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum